Tudják a magyar Fidesz-szavazók, hogy kikkel emlegetik együtt a vezetőjüket Európa-szerte?
Orbán korrupt és korrupt szélsőségesekkel koketál.
Az egyik ilyen most bukott meg az a bizonyos ember akivel orbán nemrég olyan nagy barátsában tárgyalt és nyilatkozott Budapesten ez az Osztrák alkancellár.
Orbán egyre jobban sodródik a szélsőjobboldali és nyíltan fasiszta emberek felé, ezzel orbán Magyarország és a demokrácia szégyenévé vállt.
6. válaszoló!
Éppen azért tettem fel a kérdést, mert a hírekben láttam ezt a videó-felvételt az osztrák alkancellárról.
És azért, mert abban az országban, ahol nagyon régen élek, megy az európai kampány ezerrel, és hányingert kapok néhány pártvezető politikus szövegétől.
Azon a 10%-on kívül, amiben igazat is adnék nekik, olyan ocsmányságok hangzanak el, amitől egy embernek, aki valamennyire ismeri a történelmet és a politikát, felforr a vére.
Én is naponta ötször hallok ilyeneket és ezekhez hasonló eszement szövgeket.
A baj csak az, hogy addig-addig mondogatják ezeket, míg maguk is elhiszik, az egyszerű, jobbára tanulatlan szavazó emberekről nem is beszélve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!