Mit gondoltok Romain Grosjeanról? Szerintetek jó autóversenyző? Lehet belőle világbajnok?
F1ben ha a Mercedesben vagy lehetsz világbajnok.
Ha a Ferrariban kivételes teljesítmény kell, főleg ha a Merci sofőrök se teljesítenek rosszul.
Red bullba szinte már esélytelen, talán ha se a Mercisek se a ferrarisok nem teljesítenek jól, legfeljebb átlagosan, te meg a kimagasló teljesítményt raksz le, akkor talán megcsípheted a címet.
Többi autóval jelenleg nem lenne egy humanoid se világbajnok.
Az f1-be kb. ennyiről szól, hogy lehetsz e világbajnok.
Én amúgy kíváncsi lennék Hamilton mellett mit kezdene, eltudná e verni, mint Rosberg, lenne e annyira jó egyáltalán mint Bottas. Az beárazná. Az is lehet, hogy eltudná verni Ham-et. De nem tudom, mert annyira gyenge ez a sport évek óta, hogy a 2013-as vagy azelőtti emlékeimből dolgozom nagyrészt :D
Nullának én se nevezném, de szerintem sem vb szintű pilóta. Ez most már egyre jobban kijön. Szerintem jövőre már nem lesz az F1-ben.
Számomra inkább a személyisége miatt ellenszenves. Arrogáns, pökhendi alak, akiben nincs meg az igazi verseny állat. Sokat rinyál és teketóriázik, fejben hihetetlenül gyenge, ennek ellenére hihetetlen nagy a szája és az arca. Egy Ferrárinál nem húzná sokáig, mert ahhoz ott Alonso-szintűnek kell lenni, hogy fikázhasd a csapatot meg az autót, ha valami nem megy.
1. Mázlista.
2. Jó közepes, 3-as fölé.
3. Most, hogy újraszületett egy ilyen balesetből, lehetne akár világbajnok is, ha egyedül ő indulna... :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!