Miért van ennyi pattogó, hangulatkeltő, kiskobold?
"NEM csökkentettek semmit"
Miért kell hazudni? Világosan leírtam, hogy a költségvetés súlyozása egyenes betekintést ad a döntéshozók gondolkodásába. Ha az egyik kormányzat arányaiban kevesebbet fordít X-re, mint az előző kormányzat, akkor teljesen egyértelmű, hogy melyiküknek volt fontosabb X ágazat, függetlenül attól, hogy milyen a gazdálkodó tőke ereje. Most hogy szárnyal a gazdaság, csak még indokoltabb lenne változtatni az arányokon.
"Ha bele mernek nyúlni a törvényekbe akkor azért diktatúráztok, ha meg a bíróság a fidesz szándéka ELLENÉRE nem ítél el valakit, akkor meg az a bajotok."
Miért hazudsz? Nagy ágyúszóval kineveztek külön elszámoltatási kormánybiztosokat és büszkélkedtek másfél ezer üggyel, de abból a két kezemen megtudom számolni, hogy mennyi jutott el érdemben bíróságig. Itt egyáltalán nem a bírói munkával volt gond, ahogy azt most az új divat szerint próbáljátok ellenséges színekben feltüntetni, hanem azzal, hogy sz'rt sem tudtatok felmutatni, ami alapján egyáltalán a gyanúsításig eljuthatott volna a legtöbb ügy. Kudarcot vallottatok, és emiatt nemcsak hogy arra nincs jogotok, hogy ujjal mutogassatok másokra, hogy "de hisz ő is lopott", de egyenesen titeket terhel az is, hogy máig intézményesítve van a korrupció. Majd ha jön egy újabb bagázs, akik szintén nem fognak senkit elszámoltatni, majd átadhatjátok a stafétabotot, de ne számíts arra, hogy ugyanazt a szánalmat fogom lefolytatni mint te itt, hogy védem a védhetetlent.
Pattógó, hangulatkeltő kiskobold mindkét oldalon vagy, te is épp pattogsz és kelted a hangulatot. Hogy miért van ennyi? Hát mert maga a politika ilyen irányba ment el, csak hangulatkeltés van: stop Soros, migránskaraván, börtönbiznisz, állítsuk meg Brüsszelt, stb.
Az pedig amiket leírtál, csak egy része a képnek, sok helyen szubjektív, inkább csak egy vélemény, amivel nem feltétlenül ért mindenki egyet, még akkor sem ha épp nem Gyurcsány stb szimpatizáns.
Szerintünk pedig pontosan elegendő az a folyton növekvő összeg amit az Egészségügyre és az oktatásra költenek, és nagyon is jól halad a költségvetés. Megengedhetjük, hogy más fontosabb dolgokra is több pénzt költsünk a GDP megmaradt részéből, mivel az sokkal jobban bővül. Ilyen az ípar, a béremelés, a családtámogatás, kultúra, hadsereg, határvédelem, turizmus, gazdaság stb... Tudom nektek csak az oktatás és az egészségügy létezik, de a kormány mindre többet költött, kötelességéből fakadóan, és ez az összeg folyamatosan emelkedik, vagyis felesleges állhisztériát csinálni. Egyébként a sportra és a többi más hasonló dologra költött pénzösszeg, nem oldaná meg az egészségügy és az ország problémáit, mivel eltörpül mellette.
A bíróságok pedig liberálisok, most ne kezdjem sorolni milyen ítéletek születtek. Pedofilokat engedtek haza, Szeviép ügy, böróntöltelékek kártérítése, a "rossz" börtön körülmények miatt. És az a legszomorúbb, hogy ezeket eddig a tővények megendgetél. Sőt egy jobboldali vagy konzervatív hírportálnak, sokszor esélye sincs a bíróságokon. És itt van a nagy "diktatúra"! A kormánynak pedig jobb dolga is van mint vitázni, meg pereskedni, és ilyen dolgokkal foglalkoznia ott az ország amit el kell vezetni és kormányozni kell.
"Pattógó, hangulatkeltő kiskobold mindkét oldalon vagy, te is épp pattogsz és kelted a hangulatot. Hogy miért van ennyi? Hát mert maga a politika ilyen irányba ment el, csak hangulatkeltés van: stop Soros, migránskaraván, börtönbiznisz, állítsuk meg Brüsszelt, stb.
Az pedig amiket leírtál, csak egy része a képnek, sok helyen szubjektív, inkább csak egy vélemény, amivel nem feltétlenül ért mindenki egyet, még akkor sem ha épp nem Gyurcsány stb szimpatizáns."
Hogyne hogyne. Nem mi kezdtük ezt sem, ti keztetek Orbánozni, Simicskázni, Mészárosozni. Csak ott volt a baki hogy mikor Simicska átállt, hírtelen mindenki megkedvelte, egy Isten lett. Valami viszonyítási alap és tény kell, amit az ellenzék megpróbál eltörölni, hogy semmi viszonyítási alap ne legyen. Ilyen Soros, Gyurcsány, migránsok...
Mi az, hogy "mi", meg mi az, hogy "ti"? Itt te meg én beszélgetünk. És hogy jön ide Simicska, meg honnan tudod, hogy én mit gondolok róla?
Ja és, csak hogy kicsit megkeverjelek, én Fidesz szavazó vagyok, mert vannak dolgok, amikkel elégedett vagyok, de a hangulatkeltésüket nagyon is ellenzem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!