A fideszesek nem érzik az origón, hogy propaganda?
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra az agresszív stílusra, amelyben írnak. Nem tűnik fel, hogy nem a tájékoztatás a feladatuk, hanem egyetlen céljuk a befolyásolás?
Én elhiszem, hogy nincs teljesen objektív média, ezt aláírom. De azért vannak oldalak, ahol mégis legalább körbejárnak egy-egy témát. De ezen az oldalon érződik, hogy erőből akarnak lenyomni mindent azzal a céllal, hogy a kormányt felemeljék, minden mást pedig befeketítsenek és a lehető legrosszabb színben tüntessék fel. Ez nem zavarja az olvasókat?
tegnap 01:38
1/9 anonim válasza:
Nem, nem zavarja őket, teljesen leszállt rájuk a narancsköd.
Régen elhitték az MSZMP propagandát, sőt, voltak olyanok is még régebben, akik a náci propagandát hitték el. Bármilyen mélyre le lehet lökni az embereket.
2/9 anonim válasza:
Nem tudom, sosem éreztem hogy olvasnom kéne, csak mert fideszes vagyok. Hogy függ őssze a kettő?
3/9 anonim válasza:
Te sem érzed a 444-en, akkor ők miért éreznék az origón?
4/9 A kérdező kommentje:
#3: Nem olvasok 444-et.
tegnap 09:03
5/9 anonim válasza:
,4# és Magyar Péteren, aki maga egy személyben a Tisza párt, nem érzed, hogy full demagóg propaganda???
6/9 A kérdező kommentje:
#5: De érzem. Viszont akkor most már kaphatok a kérdésre is választ?
tegnap 09:22
9/9 anonim válasza:
A 444-en vannak hírek is, az origón ezzel szemben csak full tömény kormánypropaganda van az adófizetők pénzéből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!