A középiskolában miért nem kötelező tárgy a jog?
Úgy vettem észre nagyon sok a jogi analfabéta az országban.
Amikor felmerül valamilyen joggal kapcsolatos hír az országban,akkor mindenki ráugrik,annyira szűk látókörűen értelmeznek dolgokat.
Szerintem a jog kb olyan,mint a matek.
Fejlesztené a logikai készséget is.
Egy polgári társadalomban szerintem alapvető lenne,hogy az emberek legyen tisztában a jogaikkal,úgy általában a törvénykezéssel,minimális szinten.
"Nem a mai ugrálós meg rock zene, de annak is megvan a szépsége, csak borzasztó egészségtelen."
erre inkább nem is reagálok
"bekébzelt kuktúrálatlan emberek"
erre a részre gondoltam. amúgy én is szeretem a komolyzenét, csak közben nem gyalázom a többi stílust. a helyesírási hiba csak most tűnt fel. ciki
Minél több vallás van a világban annál több a harag, az ellentét, ez alapján kijelenthető, hogy a vallás ne érte el az eredeti célját, hogy az emberek békességben éljenek, már ha ez volt a célja egyáltalán valaha is,azt nem érte el, totális kudarc ilyen téren.
Ráadásul bármennyire is inkorrekt kimondani, de bizonyos vallásoknak beleértve a keresztény vallásnak is van egyfajta népbutító funkciója is. Ha megnézteka világon, hol él a legtöbb vallásos keresztény olyan helyeken mint Argentína, Mexikó, Brazillia, stb, ezek mind igen elmaradott országok, és rengetek tudatlan, iskolázatlan ember él ott. Argentínában egy csomó ember még írni-olvasni se tud. Náluk tudtommal nem is kötelező iskolába járatni a gyereket és Mexikóban sem kötelező.. Ezzel csak arra próbálok célozni, hogy a vallások nem éppen a legfejlettebb országokban a legnépszerűbbek és ennek nyilván oka is van. A jelenlegi Pápa sem véletlenül Argentin származású.
Ez már csak azért nem igaz, mert az öntudatát vesztett nép, az könnyen irányítható. Aki eladja a nemzetét meg a vallását. Innentől bukik amit mondtál.
A világban azért van harag meg elégedetlenség mert az emberek kapzsik, és az ő vallásukat akarják ráeröltetni másra. De ezt rossz kategóriaba kérdéshez írtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!