Szerinted hogy lehetne a magyarokat lojálisabbá, patriótábbá, hazafiasabbá tenni?

"mit értesz hazafiasság alatt? "
itt kezdődik a baj

"Az EU-ból meg ki kell lépni, és a Királyi Magyarország területén fekvő államokkal, és testvérnépeinkkel uniót létrehozni. Csak úgy van esélyünk a külföldiekkel szemben, és csak így gátolhatjuk meg a Világkormány megalakulását."
Igen. És csak úgy érhetjük el, hogy egy orosz vezetésű bábállam legyünk, akik egy semmitmondó, amúgy is szláv többségű államszövetség tagjai, aminek jelentőssége egyenlő a nullával.
Egyet értek, hogy szorosabb együttműködés kéne a környező országokkal, de én ezt az EU-n belül képzelném el.

Én ugyan egyesek szerint beszervezett hazaáruló vagyok, de még én is tudom, hogy a "magyar" szó, hacsak nem valaki családneve, akkor kis kezdőbetű. Mindig is imádtam, amikor a nyelvünk szabályaira fittyet hányó jóemberek akarják megmondani, hogy ki a hazafi, és ki nem.
A kérdésre válaszolva: nem tudom.

Sehogy!Itt az a menő,ha mocskolod az országod és a néped!
A szerbek szegényebbek és kisebbek is ,mint mi mégis van náluk hazafiság és nemzeti öntudat.

szia.
nem nagyon ovlastam el az eddigi hozzászólásokat és nem vagyok jobboldali. igazából szívesen szeretném az országot ha a "hazafiak" nem bohócok lennének, a kormány nem korrupt és nem élnék ilyen rohadt sz rul. az az igazság, hogy jobban szeretem magam, mint az országot ahol élek, és amíg sz rul élek, addig igencsak lesz rom az egész országot, a hagyományokat és efféléket; az első adandó alkalommal kimegyek külföldre.
de legelőször is budaházynak meg a hozzá hasonlóknak meg ezt az egész hősmagyar szubkultúrának el kéne tűnni a p csába, hogy magyarnak érezzem magam büszkén, ne csak egy lepukkant nyomorultnak aki jobbhíján hazafi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!