Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerinted hogy lehetne a...

Szerinted hogy lehetne a magyarokat lojálisabbá, patriótábbá, hazafiasabbá tenni?

Figyelt kérdés
megkérem előszöris a kérdés olvasóit, hogy csak a jobboldaliak válaszoljanak. ,,ósdi nacionalizmus" meg ,,rohadt hazájukat védő "droidok" " nem kellenek típusú válaszokkal légyszives hagyjatok. A kérdésre válaszolj, ha lehet!
2010. júl. 20. 16:37
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
79%

A lojalitás nem pártfüggő! És az is lehet patrióta éa hazafias,ki ezt nem hangoztatja úton-útfélen.

Nem a szavak számítanak,hanem a tettek!

2010. júl. 20. 16:46
 2/19 anonim ***** válasza:
52%

Nem vagyok jobboldali, de azért válaszolnék, hisz egy ez nyílt oldal.

De először egy kérdést tennék fel: mit értesz hazafiasság alatt?

Azt, hogy tisztában van a hazája történelmével, szerepével, és elfogadja a hibákat, tévedéseket, veszteségeket is, de emellett főképp tiszteli és szereti Magyarországot, mert ismeri azokat a dolgokat is, amelyek büszkévé tehetnek egy magyart?

Vagy azt, hogy követelje vissza az egész Nagymagyarországot, utálja a cigányságot, kötelezően Jobbik-párti legyen és akarjon kilépni az Uninóból?

2010. júl. 20. 16:49
 3/19 anonim ***** válasza:
66%
Már hogy lojálisabbá? Hogy ne menjenek külföldre, amint lehetőségük van rá? Azt bizony úgy, hogy megteremtünk olyan lehetőségeket, amelyekkel már nem éri meg a fiataloknak külföldre menni. Patriótábbá... A patrióta egy főnév, ennek ellenére te melléknévként fokozod. Gratulálok.
2010. júl. 20. 16:49
 4/19 anonim ***** válasza:
40%

szerintem már az iskolában kellene kezdeni, megosztott osztályokkal (magyar-roma), több hazai kultúrát kéne tanulniuk és nem holmi holokamu meg liberális eszmefutattásokkal kéne tömni őket.

Olyan állami ünnepek kellenének akik a tényleges hősökről szólnának, nem politizálni okt. 23-án hanem megemlékezni. Feb. 11-ét nemzetileg elismert Becsület napjaként kezelni.

El kéne távolítani közhelyekről az önkényuralmi jelképeket (sarló-kalapács,vörös csillag) amik amúgyis tilosak. Betiltani a homárparádét és az erkölcstelen drogos fesztiválokat/tüntetéseket.

2010. júl. 20. 16:57
 5/19 A kérdező kommentje:

"gy azt, hogy követelje vissza az egész Nagymagyarországot, utálja a cigányságot, kötelezően Jobbik-párti legyen és akarjon kilépni az Uninóból?"

Ne akarjon kilépni az euból, ne gyűlölje a cigányságot, ne legyen jobbik-párti, de azért a nagymagyariországot követelje vissza...

Na jó, legalább etnikai határ mentén húzódó reviziót.

2010. júl. 20. 16:58
 6/19 anonim ***** válasza:
11%

Úgy, hogy valódi nemzeti értékeket mutatunk nekik, és nem a zsidók, cigányok, szlovákok, románok, EU, IMF, meg hasonlók ellen hergeljük őket, mert az a többségnél semmi jóra nem vezet.

Többek között én is unom már ezek folyamatos felemlegetését.

Arra kell rávezetni őket, hogy a jólétünk letéteményesei mi magunk vagyunk, és sokkal célravezetőbb, ha (a környező országokkal együttműködve) fejlesztjük az országunkat és javítjuk az életszínvonalat, mintha tömegesen költözünk ki külföldre, vagy itthon maradunk és csak sápítozunk.

2010. júl. 20. 17:07
 7/19 anonim ***** válasza:
50%
Az ilyen hülye, még önmagukat is alig értő emebrek basszák szét a nemzeti oldalt. Hazaszeretet az, amikor az ember ha kell, kész hadba vonulni, védi a hazáját, és minden Magyart. Igen tehát a Magyar királyság (és nem Nagy-Magyarország, mivel olyan a Cseh királysággal együtt volt, és jelenleg élünk a Kis-Magyarországban. Gondolkodni luxus) területi visszaállítása etnikai alapon. A hazaszerető ember pedig nem kötelezően Jobbikos, hanem azt nézi, mi a ténylegesen a legjobb a hazájának. Ha a cigányok azt ordibálják, hogy "Büdös Magy/dzsarok", akkor mit tegyünk? Ez olyan, mint ha neked a családodat szídnák, és neked se esik jól egy "Kurv@ Anyád!". Mert a hazaszerető embernek a Magyarság is a családja.
2010. júl. 20. 17:08
 8/19 anonim ***** válasza:
40%
Az EU-ból meg ki kell lépni, és a Királyi Magyarország területén fekvő államokkal, és testvérnépeinkkel uniót létrehozni. Csak úgy van esélyünk a külföldiekkel szemben, és csak így gátolhatjuk meg a Világkormány megalakulását.
2010. júl. 20. 17:10
 9/19 anonim ***** válasza:
31%
Nem magyarság,az aki a királyságot akarja vissza,hanem ostobaság! Fogalma sincs,hogy akkor milyen volt a nép élete,csak olvassa a hülyeségeket. Pedig akkor a nép nagyobb nyomorban élt,mint most. Éltem a Horthy-korszakban,tehát van tapasztalatom. Trianont pedig nem lehet semmivé tenni. Jelenleg kellene olyan körülményeket teremteni,hogy élhető legyen az ország.
2010. júl. 20. 17:15
 10/19 anonim ***** válasza:
10%

"Na jó, legalább etnikai határ mentén húzódó reviziót."

Na ez az, amitől hányingerem támad.

Értsétek már meg, hogy ez a felfogás nem vezet sehova! Ne akarjatok ti revíziót! Az etnikai alapú határok kiharcolása az ok. Abban én is benne vagyok és én is szükségesnek tartom. De azt el kéne végre fogadni, hogy Trianon már történelem, amin nem lehet változtatni, és bele kéne nyugodni. Azt kéne elérni, hogy a magyar többségű területek Magyarországhoz tartozzanak, ami egy reális követelés, de nem azt, hogy az elcsatolt területeket adják vissza, mert ezzel csak azt bizonyítjuk a többi ország, és különösképpen a szomszédaink szemében, hogy mi rebellis, nacionalista, neonácik vagyunk, akik senkit nem tisztelnek.

Én megértem a szlovákokat, amiért az államukat féltik, még akkor is, ha a magyarok a revízió alatt csak a magyar többségű területek visszacsatolásáról beszélne.

Nem a történelmi örökséget, a "történelmi megszokást", vagy a "jogtalan" elcsatolást kéne alapul venni, hanem a nemzeti önrendelkezést, a nemzeti, emberi, polgári és kisebbségi jogokat. Ezzel szerintem sokkal többre mennénk, mint Trianon revíziójának követelésével. És az sem mellékes, hogy utána nem kéne ezreket állomásoztatni a szlovák és a román határon, félve a szlovák és román "revíziótól".

A Nagy-Magyarország visszakövetelésére pedig semmivel nincs több jogunk, mint a szlovákoknak és a cseheknek a Nagymorva Birodalom visszaszerzésére (aminek mellesleg még a kis Magyarországnak egy igen jelentős darabja is a része volt.) Szerintem még mindig jobb egy ilyen megcsonkított országban élni, minthogy 15 millió magyar mellett 1-1,5 millió kisebbségi helyett 10-15 millió szlovákot, románt, szerbet, horvátot és ruszint kelljen eltartani. Na ott lennének aztán etnikai villongások. Köszi, de nekem ez nem kell. Én, jelenlegi felállás alapján, a bécsi döntések alapján meghúzott határoknál messzebb semmiképp nem mennék. (Max. apróbb határkorrigálásokkal.)

2010. júl. 20. 17:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!