Mi magyarok gyűlőljük a transzneműeket?
"Addig hallgass a neved, vagy viseld a következményeket."
Oh bocsáss meg testvérem a Próféta szólt belőled.
Habony Árpád szokott Kokainozni. Remélem most a Szentlélek boldogsága száll beléd. Az Úr legyen veled.
Az túl egyszerű lenne a magyaroknak hogy elfogadjanak minket.
De ha nem is 100% fogadnak el és mentális betegnek állítanak be ezt elfogadom legyen... ÉN személyesen csak csendben szeretném élni az életem...Létezünk ez van... MEG ALAPJÁRATON SZAROK MÁS GYÜLÖLKÖDŐ SZARJÁRA...
Mondjuk az ,hogy az emberek többsége nem akarja ,hogy pszichés beteg (igen,a mostaninál is betegebb :D) ember vezesse az országot,az nem jelenti,hogy gyűlölik őket.
Én pl le sem szarom,felőlem mindenki azt csinál amit akar , de ,hogy nem tudnék és nem is akarnék egy ilyen emberre szavazni ,az is biztos. Most őszintén,milyen realitásérzéke van valakinek aki tényként kezeli,hogy ő egy nő ,mert az akar lenni,holott férfinak született és vica versa. Paranoid skizofrénre sem szavaznának az emberek szánt szándékkal,akkor őket is gyűlölik ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!