Milyen politikai nézetűnek számítok, ha alapvetően mindenben egyetértek a nemzeti konzervatív étékekkel, de én teljesen elfogadom a melegeket és transzneműeket is?
Figyelt kérdés
2019. okt. 6. 17:00
3/10 anonim válasza:
Ha mindenben egyetértesz velük, ahogy hogy fogadod el a melegeket és a transzneműeket?
4/10 anonim válasza:
Akkor áruló vagy a szemükben. Csak a teljes behódolás az elfogadható.
5/10 anonim válasza:
A jobboldalon elfogadott a gruppen szex luxusprostikkal, az, hogy melletted férfiak verik a farkukat, miközben te azt lesed, hogy a haverodat hogy szopja le egy másik luxusprosti (ez van borkai kiszivárgott videóján) akkor ehhez képest a melegek csendes békés keresztény templombajárók!
6/10 anonim válasza:
A transznemű és a meleg NEM ugyanaz!
A meleg nem tehet arról hogy az, viszont a transznemű tehet arról hogy tönkreteszi a testét.
Előbb tanuld meg a különbséget.
7/10 A kérdező kommentje:
Te tanulj meg szöveget értelmezni, mert ez így nagyon gyenge, főleg hogy a képességeid alacsonysága mellett még kritizálni is próbálsz másokat. "melegeket és a transzneműeket is" - ebből egyértelműen látszik, hogy tudom, hogy nem egy és ugyanaz a kettő. Ülj, kutyus, beégtél!
2019. okt. 6. 19:53
8/10 anonim válasza:
Középen vagy, azt hiszem.
Ismerősöm is ilyen. Alapvetően nemzeti érzelmű, de pl. simán elbeszélgetek egy nővé operált transznővel (a munkája miatt gyakran találkoztak), és nincs baja vele.
9/10 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok. Szerintem az, hogy valaki nemzeti érzelmű és konzervatív értékrendű, nem zárja ki, hogy meleg vagy transznemű legyen illetve elfogadja őket. Más kérdés, hogy ritka a monogámia, a konzervatív értékrend ebben a körben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!