Mi magyarok gyűlőljük a transzneműeket?
Egyrészt én rohadt toleráns vagyok, teljesen okénak tartom a melegeket, kisebbségeket, zsidókat, senkivel nincs bajom, de transzneműek kivétel, azt én is elmebajnak gondolom, amit orvosnak kéne kezelnie.
Viszont az átlag magyar tényleg mindenkit gyűlöl, még saját magát is, nem véletlenül ennyire népszerű a Fidesz, akik a gyűlöletkeltésben, rágalmazásban, egymás ellen uszításban világbajnokok. Ennek a jelenségnek is a csúcsa azok az 50-es IQ-jú kirakatmagyarok, akik nem csak hogy az egész világon mindenkit utálnak aki nem hungarista, bőrdzsekis, szeges bakancsos, kopasz, Trianonon sipákoló "nagymagyar", de még azt is ők szabják meg ki a magyar ("aki az ellenzékre szavaz az nem magyar"). Szóval igen lehet mondani hogy mi magyarok gyűlölünk mindenkit IS.
9
Mi van? Hol van a "melegpropaganda" az iskolában? Remélem, nem igaz.
Kérdező, vagy mi:
Hülyének nézel bennünket, hogy NÍVÓSnak írod a 444-et? Azt a propaganda-uszító szemetet, ahonnan a Novák Benjámin Mo. rágalmazó cikkeket küldözget a New York Timesnak?
Mi magyarok, nem gyűlöljük a beteg embereket, meg van nekik a maguk keresztje. Vezetőnek pedig lelki beteg ember nem alkalmas, hiszen saját magának is segítsége van szüksége.
A magyar kulturhának ez az esszenciája:
"Mi magyarok gyűlőljük a transzneműeket?"
Megint egy félagysejtű aki az országgal azonosítja azt a 20-30 üvöltő barmot a kocsmaasztalon.
Ez ugyan az a színvonal amikor az orsós veri a nyálát "Magyarországot" bírálja az EU.
Az orsós rezsimet bírálta az országot soha de aki olyan beképzelt 50% alatti támogatottsággal az országnak képzeli magát.....
Ki kéne nyitni az OPNI-t
"Mi magyarok gyűlőljük a transzneműeket?"
Nem tudom, hogy "TI" magyarok miért és kit utáltok, semmi közöm hozzátok. A többiek nevében meg ne beszélj, mert általánosságban a magyarok nem utálnak senkit. Max az ilyen hülyeségeket amiket leírtál, de az meg nem személy, csak egy hülye szöveg.
"általánosságban a magyarok nem utálnak senkit"
Szerintem mi nem ugyanabban az országban élünk.
Ezt az országot úgy tönkre tették a Narancs haverok hogy már igazából tök mindegy hogy azt ki "vezeti" 2 prosti meg egy kokainozás között. (KHHHM Borkai.) Mer már kb jövője sincs.
Nézd meg az előre mutató statokat, gazdaság, népesedés, munkaerő....de legalább tombol a "Kereszténység".
Milyen igaz Jézus is drótkerítéseket húzott fel és lopott.
19
Összetéveszted -vagy mást csinálsz- Borkait a kispesti MSZP-s kokainossal.
Borkai egyelőre csak gusztustalan házasságtöréssel vádolható. Bár az is untig elég.
Ha van valami kábszeres bizonyítékod a Borkai ellen, irány a ballib média!
Addig hallgass a neved, vagy viseld a következményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!