Jellemeznéd nekem EGY szóval Magyarországot?
széthúzottság
(de akkor is: HAZA)
Megóv, megbecsül és tisztel?
Majd megtudod, ha jól lezárt lakásodba is betörnek és kirabolnak a rendőrség meg tojik rá, ha majd éhbérért kell dolgoznod diplomával, és ha ezért még ki is nevetnek azok, akik a lábuk lógatásáért milliókat vesznek fel...
ma 20:04!
20:11 nek igaza van, ugyanis ő ad neked enni, még ha dolgozol is, és ő értékeli a te munkádat, meg a miéknet!
Most komolyan mondom, én érzem magam kellemetlenül, mert nem naivitásból, pusztán bizalomból szeretem a hazámat. Én voltam aki a büszke szót odabiggyesztette az elejére, és aki azt írta, hogy a szar emberek miatt szar az ország. Jól gondoltam.
Merem én itt szeretni az anyaországomat?? Provokatív, pesszimista, pénzsóvár emberek vagytok. Menjetek is ki külfödre! Ott biztos jobban megbecsülik a bevándorlókat, mint itt az állampolgárokat. Tudjátok határontúli vagyok. Élnétek Szerbiában egy kicsit... sírva könyörögnétek haza magatokat!
Emberek, becsüljétek már meg ami adatott!!
20:53 - Kintről könnyen beszélsz, mert nem vagy benne. Ez nem pesszimizmus, amiket leírtam, azok engem sajnos érintenek. Anyukám diplomás tanítónőként az utcára kerülne, ha egyedül lenne, a gyerekek lehülyézik, önmagukban kárt tevéssel fenyegetik, ha egy rossz jegyet mer adni, és ha ő fegyelmezni próbál, kiteszik az állásából, most is átrakták egy másik státuszba, amivel kevesebb lesz a jövedelme, csak mert egy protekciós gyereket fegyelmezni mert, aki a többi társára veszélyes... Kintről könnyen beszélsz, nem érint, költözz ide, és próbálj tisztességesen megélni. Ja és persze loptak is már meg, a rendőrséget nem érdekelte, mert mi nem tartozunk a celeb felső tízezerbe... Kit érdekel, hogy anyukám a fizetését visszaviszi a suliba, hogy a gyerek a tanártól várja el, hogy kifizesse az osztálykirándulást, az osztálypénzt, a média az iskolát hurcolja meg, ha ezt tanév végén közölni meri a gyerekkel, hogy rendezzék a tartozást.
Költözz ide, próbáld ki, akkor majd beszélhetsz, kintről csönd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!