Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért képvisel Magyarország...

Miért képvisel Magyarország ellenes politikát az ellenzék Brüsszelben ha a kormányt utálja és nem a magyarokat?

Figyelt kérdés

Azt mondják, hogy nem hazaárulók , de folyamatosan Magyarország ellen, illetve Magyarország keményebb megbüntetése, pénz elvonások, stb mellett kampányolnak kint. Kérdezem én, ezért lettek kiküldve?

Rendben van, hogy itthon küzdenek a Fidesz ellen, de külföldön a magyarokat kéne képviselni és Magyarország mellett kiállni.

2019. szept. 21. 09:36
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:

Én meg javaslom, hogy a Momentumos , DK-s, MSZP-s emberek adójából legyen kifizetve a migránsok eltartása.

Nem azért dolgozok, hogy Németországban finanszirozzák az ingyen élő migránsokat akik még a törvényt se tisztelik.

2019. szept. 21. 11:28
 22/43 A kérdező kommentje:

Miért is kéne kompromisszumot vállalnunk? Mi nem kérünk a migránsokból.

Ha másik ország be akarja őket fogadni és nem védi határaikat akkor tartsák el őket ők. Mi közünk hozzá?

2019. szept. 21. 11:29
 23/43 anonim ***** válasza:
100%
Tehát szerinted itthon küzdeni kell a Fidesz ellen, hogy ne nyúlják le Mészáros és Tiborcz féle strómanok az EU pénzt, de az EU-ban viszont követeljék, hogy minél több EU pénz jöjjön, amit el tudnak lopni? Logikus. Hát szerintem meg az EU pénzek ellopása ellen a legjobb módszer szólni nekik, hogy figyeljenek már oda, mi történik az ideküldött pénzükkel. Orbán ugyanezt csinálta annak idején, bár azóta kiderült csak az volt a baja, hogy nem az ő zsebébe repültek a milliárdok.
2019. szept. 21. 11:30
 24/43 anonim ***** válasza:
100%
Most látom, hogy közben elkezdtél migránsozni is így a harmadik oldal közepére. Micsoda meglepetés.
2019. szept. 21. 11:31
 25/43 anonim ***** válasza:
100%

"Én meg javaslom, hogy a Momentumos , DK-s, MSZP-s emberek adójából legyen kifizetve a migránsok eltartása."

Én meg azt javaslom, hogy a fideszes oligarchák és strómanok csak a fideszesek adójából gazdagodjanak, ne a többi magyar és német adófizetők befizetéséből.

Sőt csináljanak egy új adónemet, amit csak a fideszesekre vetnek ki, abból nőhet Tiborcz, Mészáros, Rogán, Habony és a többi hasonszőrű vagyona nyugodtan.

2019. szept. 21. 11:32
 26/43 anonim ***** válasza:
100%

Jahh, hogy téged távolról sem érdekelnek olyan demokratikus dolgok, mint pl. a szavazás és az eredményének a tiszteletbentartása.

Miért nem ezzel kezdted? Nem járatom feleslegesen a billentyűzetem, ha tudom, hogy az egyetlen problémád az, hogy a fidesz szavazatai nem érnek 10-szer annyit az EP-ben, mint a többi résztvevőé....én buta, mit is hittem.

2019. szept. 21. 11:40
 27/43 anonim ***** válasza:
100%

Értem.....

Tehát amikor Orbán követelte hogy Magyarország ne kapjon több forrást 10 évvel ezelőtt "hazafi volt"

Most hogy az ellenzék NEM kormány hanem polgármesteri kézbe adatná az eu forrásokat "hazaárulók"

Teljesen logikus.... ja nem

NE keverd össze Orbánt az országgal nem egy és ugyan az a kettő. Max ha primitív kormánytalpnyaló vagy akkor.

2019. szept. 21. 11:41
 28/43 A kérdező kommentje:

Nem vagyok fanatikus Fidesz rajongó.

Egyszerűen csak látom hogyan mennek a dolgok az elmúlt években , látom a fejlődést és a stabilitást.

Míg látom a 2010 előtti időszakot és azt, hogy még mindig az ilyen Gyurcsány félék fújják a passzát szelet az ellenzéki oldalon, ami enyhén szólva is kritikán aluli.

2019. szept. 21. 11:53
 29/43 anonim ***** válasza:
100%

Én meg kérhetem azt, hogy Orbán csak a saját szavazói nevében nyílvánuljon meg?

Tehát ne mondja azt, hogy "A magyar embereket támadja brüsszel", "Magyarországot támadják", "A magyar emberek nevében..."

Engem nem képvisel sehol a csúti, ne emlegessen csak úgy.

2019. szept. 21. 11:57
 30/43 A kérdező kommentje:

#30 Fogalom zavarban vagy.

Ha magyarnak tartod magad akkor Brüsszel téged is támad , nem Orbánt támadják hanem azzal, hogy pénzt vesznek el az összes magyar embertől elvesznek.

2019. szept. 21. 12:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!