Az ellenzék nem keveredik ellentmondásba?
"Hiába jutattak ki 4 politikusukat is Brüszelbe, ez az egész halva született ötlet,"
Az a 4 politikus elég lesz ahhoz, hogy totálisan megbénítsa az EU-n belül a kormányt! :)
"az eddigi pártatlan szavazók, és kő Gyurcsányista, Jobbikos és ellenzéki szavazók is átállnak."
Ezért is ugrott 5%-ról 16%-ra a DK, méghozzá feleannyi szavazóval, igaz? :D
Mantrázz nyugodtan tovább, bár attól a hülyeségeid nem válnak realitássá! XD
"Hát most pont az derült ki hogy ez nem igaz, mert mindenki összefog mindenkivel, egy nagy titkos terv keretében, amelytől azt remélik le fog váltódni a Fidesz."
Szerintem ebben semmi titkos nem volt. Vagyis én tudtam róla.
"kő Gyurcsányista, Jobbikos és ellenzéki szavazók is átállnak [a Fideszhez]."
Nem olvasom tovább, szerintem te trollkodsz.
#2 vagyok:
"Akkor ne is oszd a magyar politika kategóriában az észt, kivéve "....
Ki vagy te ahhoz, hogy kivételeket támassz?
EGY SENKI!
Azt nem te fogod megmondani, kis paréj, hogy én mit tehetek meg. :)
Ja és folyamatosan segítek az ismerőseimnek is megpattanni, rajtuk keresztül pedig még több embernek, hogy a lehető legkevesebb jobbágyotok legyen. :))
Alapvetően nem a párttal van bajom, mert a Fidesz is csak egy tünete annak, hogy a magyar társadalom mentalitása és kultúrája velejéig rohadt és beteges.
Szeretik az ellenzékiek Orbánra kenni, hogy ő tette ilyenekké a magyarokat, de az igazság az, hogy amikor Orbán nagyapja megszületett, már akkor ilyenek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!