Milyenek az ellenzék esélyei Budapesten?
#1 Értem én hogy ti a diktatúrát szeretitek meg az egypárt rendszert, amikor ti szabhatjátok meg hogy ki indulhat a "választáson" meg kire lehet és kell szavazni, de most már nem így megy.
Bármennyire is nehéz felfogond, de olyan, hogy "Ellenzék" párt nem létezik. Vannak a kormánypártok és mindenki más az ellenzék csoportba kerül - de ennyi. Attól mert az étlapon van a tejbegríz meg a káposztás tészta és minden más ami nem tejbegríz és nem káposztás tészta az a "egyéb" csoportba került bele, még nem fog mindenki pacalt rendelni, hiába ajánlgatjátok nekik, hogy azt kell, mert az a közös "jelölt".
Nem a fidesz indítja Thürmert és a többieket, hanem ők maguk és a pártjuk, szervezetük. Attól mert ti kinevezitek Karácsonyt "összellenzéki jelöltnek" még nem lesz azzá. Attól az még csak 1 jelölt lesz az összes közül és az emberek vagy szavaznak rá vagy nem.
#4 Persze, persze. Én hazudok azzal, hogy a munkáspárt jelöltjét a munkáspárt indítja, Puzsért és Berkit meg saját maga. Aha.
Nem te aki olyan hülyeségeket beszélsz hogy mindenki fideszes.
De azért megkérdezném, ha szerinted mindenki fideszes akkor mégis mitől lennétek ti a többség és miért kellene nektek vezetni akár csak egy várost is?
Az a gond hogy a legtöbb helyen újrainduló a fideszes polgarmester. Vagyis beágyazott. Így ha nem csinált égbekiáltó szemetségeket,vagy csinált de ezek az infók nem jutnak el elég választóhoz,akkor a beágyazott mindig esélyesebb lesz mint az új jelölt.
Annyi a remény hogy most viszonylag jól simerült az ellenzéki kampány. Viszont a beágyazottság sajnos felül tudja írni a matekot. Mert a matek alapján gyakorlatilag minden kerületet az ellenzéki jelöltnek kellene vinnie,de attól tartok ez csak egy szép álom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!