Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Biztos hogy ezt akartuk,...

Biztos hogy ezt akartuk, kedves Fidesz-esek?

Figyelt kérdés
[link]
2010. júl. 13. 14:03
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
ha én hitelt vennék föl, akkor elvárom, hogy ne szóljon a bank bele, hogy veszek-e jegyet a buszon, vagy biciklivel járok dolgozni vagy koldulom az utcán a törlesztőrészletet, amíg fizetem. Ha megmondhatnák, hogy micsináljak, az rabszolgaság lenne, nem demokrácia.
2010. júl. 13. 15:32
 22/25 anonim ***** válasza:
15:32, azért ez nemzetközi viszonylatban nem így működik, nem néhány százezer, de még csak nem is pármilliós tételekről van szó, és nem mellesleg ha egyszer olyan szerződési feltételekkel veszünk fel hitelt, aminek része az ellenőrzés, akkor ahhoz illik tartani magunkat.
2010. júl. 13. 15:39
 23/25 anonim válasza:

Így van, az ellenőrzés fontos, tartani kell magunkat hozzá.

A szerződést így kötötték meg, most már ehhez kell alkalmazkodni!!

2010. júl. 13. 15:43
 24/25 anonim ***** válasza:
Hozzátenném még, hogy az IMF nem egy kereskedelmi bank, aki boldog-boldogtalannak hitelt osztogat, tehát azért ez nem egészen olyan, mint mikor te besétálsz a rájfájzenbe.
2010. júl. 13. 15:53
 25/25 anonim ***** válasza:

"ha én hitelt vennék föl"

A hitel FÖLvételéhez OV-nek aztán nem sok köze van. Más kérdés, hogy a bank neked előre megmondja, hogy ha koldulsz, akkor nem kapsz hitelt.

2010. júl. 13. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!