Te nyilván a munkahelyeden is jobban szeretsz nyalni, mint dolgozni. Az IMF-től hitelt kaptunk, amit vissza szeretnénk fizetni. Ehhez működőképessé kell tenni a gazdaságot, hogy az emberek, ne a TV előtt ülve várják a csodát, hanem tudjanak dolgozni és értéket teremteni.
Az IMF-nél nem kell szeretniük a kész tények elé állítást, de akkor a pénzt se szeressék visszakapni.
Az IMF azt ellenőrzi, hogy a baráti nagytőkének ne legyen kellemetlen a válság.
Hogy az országok ne a barátaikon hanem kizárólag az ebereken akarják meghúzni az adósságaikat.
Na ebbe nem szabad belemenni, mert akkor 100% hogy végünk.
Igen kell ellent mondani a nagytőke követeinek mert őket nem az érdekli hogy mi működésképtelenné válunk-e, hanem ha vn 2 ft a kasszéba abból nekik 3 kellene.
Még erőteljesebben ellenük kell menni, és ha valami nem tetszik " össze lehet csomagolni".
Az IMF bizonyos feltételek/irányelvek meghatározása mellett ad hitelt egy országnak, amiket illik elfogadni/betartani/egyeztetni.
Érdekes lenne, mint pl én, a hitelt felvevő ember, odamennék a hitelezőhöz (bank) és elkezdenék pattogni, hogy én így nem fizetem vissza, mert túl magas a kamat, stb...
Pedig a helyzet ugyanaz, az IMF a hitelező, illik vele egyeztetni.
AZ már igaz, h nem OV és kormánya vette fel a hitelt, de tisztában volt evvel már a kampányoláskor, valamint akkor, amikor megnyerte a választásokat.
Mégegy szimpatikus intézkedés:
Az egész világon voltak a versenyek, és milliok láthatták Magyarországot is, de nekünk ez nem fontos !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!