Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Azzal van baja a magyar...

Azzal van baja a magyar ellenzéknek, hogy Orbán magysr cégeket bíz meg bizonyos dolgokkal, hogy így az országban mozogjon a pénz?

Figyelt kérdés
Úgy érzem át látok a szitán. Az a baja az ellenzéknek átlátva a hülye Mészáros dumán, hogy Orbán nem külföldi cégeket bíz meg bizonyos dolgok felépítésével. Hanem azt akarja hogy így az országba maradjon a pénz. Mert ha tetszik, ha nem így a magyar berek vannak foglalkoztatva, és a magyar gazdaságot, a magyar GDP-t is meglöki. Ezért inkább hálával tartozunk Mészárosnak, meg a többi nagy magyar befektetőnek. Szégyen az egész magyar ellenzék viselkedése, meg komonikációja. Ha valóban rosszul végeznék a feladatuk a magyar befektetők, akkor nem adna nekik az EU annyi forrást. Mert bizony az EU megnézi, és le ellenőrzi hogy mibe fektetnek bele, és utánna mi valósul meg belőle. És eddig soha egyszer nem volt semmi probléma. Egyszerű magyar írígység, és ellenzéki gyűlölet lámpány a magyar nagybefektetők ellen!!!

2019. aug. 4. 22:45
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 anonim ***** válasza:
82%

"Megtudnád mondani nekem, hogy pontosan milyen innovatív ötlettel állt elő Mészáros annak idején, ami kiemelte őt a többi vállalkozó közül?"

Szerintem nem kell erőlködni, úgy sem fog tudni semmi ilyet. Az az elszomorító, hogy egyesek őt is olyan sikeres üzletembernek tartják, mint Csányi Sándort, Bige Lászlót vagy Gattyán Györgyöt.

2019. aug. 5. 00:18
 52/72 A kérdező kommentje:
És neked akkoriba milyen innovatív ötleteid voltak, amiket csak most tudtál megvalósítani, hogy előrébb menjen egy kicsit az ország?
2019. aug. 5. 00:19
 53/72 anonim ***** válasza:
88%

"Az én fizetésem növekedését is, amit egyébként befektetek, világrekord sikerű növekedésnek könyvelem el. És ez az elmúlt 10 év alatt történt meg, és nem csak velem. Tehát Mészáros is azért tudott fekfutni, mivek rendeződtek a dolgok."

Ez a nesze semmi fogd meg jól kategória. Újra felteszem a kérdést:

Megtudnád mondani nekem, hogy pontosan milyen innovatív ötlettel állt elő Mészáros annak idején, ami kiemelte őt a többi vállalkozó közül?

2019. aug. 5. 00:20
 54/72 A kérdező kommentje:
Nem követtem az akkori munkásságát. De én a Gyurcsány kormánynak aki megadóztatott nem is segítettem volna. Úgy is tönkre ment miatta az ország.
2019. aug. 5. 00:21
 55/72 anonim ***** válasza:
86%

"Nem követtem az akkori munkásságát. De én a Gyurcsány kormánynak aki megadóztatott nem is segítettem volna. Úgy is tönkre ment miatta az ország."

Végül is csak világklasszis sikert ért el. Több ezerszeres vagyongyarapodás. Biztos vagy te abban, hogy ha lett volna valamilyen tisztességes oka ennek, annak nem járt volna utána legalább egy normális történetíró? Vagy mégiscsak logikusabb azt feltételezni, hogy protekcióval szerezte a vagyonát.

2019. aug. 5. 00:24
 56/72 A kérdező kommentje:
Mészáros és sokan mások, például jó magam is most tudtunk csak megazdagodni, és fejlődni ebben a tíz évbe.
2019. aug. 5. 00:27
 57/72 anonim ***** válasza:
82%

"És neked akkoriba milyen innovatív ötleteid voltak, amiket csak most tudtál megvalósítani, hogy előrébb menjen egy kicsit az ország?"

Én munkámmal és hűségemmel adózok a királynak.

Amúgy miért van az, hogy ilyen sikeres ember és a közgazdász fórumokon, neves gazdasági szaklapok nem rohannak vele interjút készíteni, szembe a Top 5-10 többi szereplőjével. Mondjuk az eddigi nyilatkozatai alapján talán nem is baj, hogy nem készült vele nagy interjú.

2019. aug. 5. 00:28
 58/72 A kérdező kommentje:
Többire fosok
 59/72 anonim ***** válasza:
88%
Nem veszed észre, hogy mennyire de mennyire a semmibe beszélsz?
 60/72 A kérdező kommentje:
Azt akarom veled éreztetni, hogy emgem nem érdekel semmi. Mert nem csak Mészáros vagyona nőtt hanem a középosztály vagyona. Még sem rohannak senkihez oda hogy hogyan csinálta.
2019. aug. 5. 00:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!