Magyarország miért van mindenben legalább 50 évvel lemaradva?
Figyelt kérdés
A Coca-Cola legújabb #loveislive plakátján is képes volt a proli paraszt magyar nép egy rétege kiakadni. Én heteroként láttam ezt a plakátot, és olyannyira nem érdekelt, mintha valami sajtburgeres reklámot nyomattak volna. Nálunk miért ilyen borzalmasan aluliskolázott, primitív emberek vannak még mindig? 🤔2019. aug. 4. 13:33
21/28 mindentudó99 válasza:
#19 Soha nem mondtam ilyet. Csak azt hogy ne viselkedjenek kihívóan. Mert nincs rá szükség. Csakbépp ez a probléma sokan pont hogy direkt ezt csinálják hogy utána tudjanak panaszkondni hogy jajj hogy néznek rá.
22/28 anonim válasza:
"Magyarország miért van mindenben legalább 50 évvel lemaradva?"
Amit az MDF-MSZP-SZDSZ még véletlen meghagyott, azt orbán maradéktalanul megmentette magának. A románok fél óra alatt becsuknak egy politikust, itt meg ha ellopta hát ellopta elv működik.
23/28 anonim válasza:
Ami nekem a leginkább érdekes, hogy ha egy "úszóbálvány" megfogdos egy idegen lányt és ezért lecsukják, akkor a magyar társadalom szinte egyhangúlag kiált fel, hogy úristen így túlreagálni, hát miért van egyáltalán feneke annak a lánynak, ha nem akarja hogy megmarkolják, stb stb, aztán pár nappal később meg hirtelen mindenki őskonzervatív bigott lesz, mert egy plakáton két férfi issza a kólát. Beszarás. Én nem csak ezért utálom Magyarországot, hanem még sok minden másért is, de ez álszent mentalitás a társadalomban mindenképp a lista elején van. Le lehet pontozni, nem érdekel, akkor is azt gondolom, hogy ilyen nép nem sok van még a Földön. Legalább akkor konzekvensen lennénk konzervatívok meg "keresztények".
24/28 mindentudó99 válasza:
Legtöbb ember azt is elítélte. Csupán az volt általanos vélemény hogy nem akkora dolog hogy tönkre kelljen tenni emiatt egy ember életét.
25/28 anonim válasza:
Csendes többség, hangos kisebbség.
26/28 A kérdező kommentje:
Egy cseppet nem lettem szétoltva, mellesleg primitív, aluliskolázott retardáltak véleményével aligha foglalkozom. Kifotóztad? Az meg milyen szó? 😃
2019. aug. 5. 06:13
27/28 anonim válasza:
Mindezt egy lávizláv reklámból szűrted le?
28/28 anonim válasza:
Nem értem, hogy mitől haladó felfogás, hogy valaki 0-24-ig egy telefonba dugja az orrát, és közben osztja az észt egy olyan reklámról, amibe még a Coca-Cola is belesült. Az iskolázásból szerintem a kérdező is kimaradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!