Magyarország miért van mindenben legalább 50 évvel lemaradva?
"vagyis mindenkit lenézel és mindenki paraszt aki nem ért veled egyet.ők az elmaradott ősemberek,te pedig a felvilágosult felsőbbrendű személy.
megtiszteltetés hogy itt vagy közöttünk és használod ezt az oldalt,én meg vagyok hatódva hogy hajlandó voltál leereszkedtél közénk."
Ebben hol vannak érvek, ellenérvek?
Vicc vagy töki :D
Az ilyen primitív és nyilvánvalóan provokatív kérdésektől mindig lefordulok a szék alá. Siratjátok a demokráciát, és a haladó felfogást, de ha ellenvéleménnyel találkoztok, akkor habzó szájjal üvölteni kezdtek, meg mindenkit legszivesebben elküldenétek az anyjába, mert ők nem haladók. Szerintem nem Magyarország van lemaradva, hanem az ilyen áltoleráns provokatív gyökerek mint a kérdező.
Apropó, ha belőled ekkora közönyt vált ki a melegtéma, akkor mi a frászért itt vered magad kérdező?
legalább megpróbálhatnád felfogni a kérdést ill annak tartalmát.vagy már megpróbáltad és csak ennyi jött le amit így előadtál?
tehát mennyien is vannak?valamiféle statisztikát vagy kimutatást villantsál már így kezdésnek mielőtt észosztásba kezdesz.a kérdezőtől is jöhetett volna valami mert ez így provokatív kérdés amit tiltani szoktak.
Szóval nincs bajod velük, de ott rohadjanak meg és takarodjanak a kva anyjukba. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!