Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarország miért van mindenb...

Magyarország miért van mindenben legalább 50 évvel lemaradva?

Figyelt kérdés
A Coca-Cola legújabb #loveislive plakátján is képes volt a proli paraszt magyar nép egy rétege kiakadni. Én heteroként láttam ezt a plakátot, és olyannyira nem érdekelt, mintha valami sajtburgeres reklámot nyomattak volna. Nálunk miért ilyen borzalmasan aluliskolázott, primitív emberek vannak még mindig? 🤔
2019. aug. 4. 13:33
1 2 3
 11/28 szántóvető ***** válasza:
68%
érvek,ellenérvek esetleg?ha már így megszólítottál.
2019. aug. 4. 14:15
 12/28 anonim ***** válasza:
42%

"vagyis mindenkit lenézel és mindenki paraszt aki nem ért veled egyet.ők az elmaradott ősemberek,te pedig a felvilágosult felsőbbrendű személy.

megtiszteltetés hogy itt vagy közöttünk és használod ezt az oldalt,én meg vagyok hatódva hogy hajlandó voltál leereszkedtél közénk."

Ebben hol vannak érvek, ellenérvek?

Vicc vagy töki :D

2019. aug. 4. 14:16
 13/28 anonim ***** válasza:
59%

Az ilyen primitív és nyilvánvalóan provokatív kérdésektől mindig lefordulok a szék alá. Siratjátok a demokráciát, és a haladó felfogást, de ha ellenvéleménnyel találkoztok, akkor habzó szájjal üvölteni kezdtek, meg mindenkit legszivesebben elküldenétek az anyjába, mert ők nem haladók. Szerintem nem Magyarország van lemaradva, hanem az ilyen áltoleráns provokatív gyökerek mint a kérdező.

Apropó, ha belőled ekkora közönyt vált ki a melegtéma, akkor mi a frászért itt vered magad kérdező?

2019. aug. 4. 14:23
 14/28 mindentudó99 ***** válasza:
40%
Ennyi meleg a priden sincs mint amennyi itt a gyakorin be van regisztrálva. Már lassan minden kerdés róluk szól. Persze felvállani még névtelenül se meri senki. Ez hogy van? De a plakátokon rajta akarnak lenni minden áron.
2019. aug. 4. 14:23
 15/28 szántóvető ***** válasza:
94%

legalább megpróbálhatnád felfogni a kérdést ill annak tartalmát.vagy már megpróbáltad és csak ennyi jött le amit így előadtál?

tehát mennyien is vannak?valamiféle statisztikát vagy kimutatást villantsál már így kezdésnek mielőtt észosztásba kezdesz.a kérdezőtől is jöhetett volna valami mert ez így provokatív kérdés amit tiltani szoktak.

2019. aug. 4. 14:27
 16/28 anonim ***** válasza:
17%
Ritka, amikor egy kérdezőt ilyen szinten hülyére aláznak. Ki is fotóztam.
2019. aug. 4. 14:35
 17/28 anonim ***** válasza:
77%
Félünk az újítástól, hiába is az jót hozhat nekünk...
2019. aug. 4. 14:58
 18/28 mindentudó99 ***** válasza:
65%
És egyébként ki az aki eldönti hogy ez jelent nekünk lemaradást? Ezt is Brit tudósok derítették ki? Mi van ha csak az emberek többsége normális szeretne maradni? Miért biztos hogy az a hüle akinek ez nem tetszik. Már többször leírtam n8ncs bajom a melegekkel. De hirdetni kérkedni másokat hergelni vele? Miért kell?
2019. aug. 4. 15:03
 19/28 anonim ***** válasza:
38%

Szóval nincs bajod velük, de ott rohadjanak meg és takarodjanak a kva anyjukba. :D

2019. aug. 4. 16:05
 20/28 anonim ***** válasza:
67%
# Na te sem tudsz olvasni, pláne értően nem.
2019. aug. 4. 16:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!