Magyarország miért van mindenben legalább 50 évvel lemaradva?
Ha esetleg megvigasztal, tőlünk keletebbre és délebbre még ettől is rosszabbak az emberek.
Ezt csak úgy mondom, hátha jobban érzed magad tőle. :D
Én budapesti vagyok, de gyerekkoromban a nyarakat mindig nagyszüleimnél töltöttem egy 200 akárhány fős faluban.
Sok ellenzékitől hallom, hogy a Fidesz tuti csal és igazából nincs is nekik 2,5 millió szavazójuk, viszont én úgy vagyok ezzel, hogy ha eszembe jut, hogy miket láttam és tapasztaltam a faluban az évek során, én inkább azon csodálkozom, hogy lehet nekik ilyen kevés szavazójuk, amikor ennyire tele az ország bugris trogloditákkal.
"El nem tudom képzelni, hogy a magyaroknál van butább és korlátoltabb nép"
Óóó, nézz csak nyugodtan utána, hogy az ukránok, oroszok, belaruszok, balkáni népek, törökök, arabok, stb. milyenek. :)
vagyis mindenkit lenézel és mindenki paraszt aki nem ért veled egyet.ők az elmaradott ősemberek,te pedig a felvilágosult felsőbbrendű személy.
megtiszteltetés hogy itt vagy közöttünk és használod ezt az oldalt,én meg vagyok hatódva hogy hajlandó voltál leereszkedtél közénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!