Mi kell ahhoz, hogy a kapitalizmusban sikeres legyek?
Tegyük fel,hogy egy proli vagyok,aki utálja a neoliberális kapitalizmust,a Fideszt,a Momentumot és a DK-t.Én vagyok a rendszer vesztese.Csóró vagyok,kilátástalan,bizonytalan az élet és a kádári létbiztonságról,panellakásról,olcsó kajáról álmodozok.
Mi kell ahhoz,hogy kitörjek a proliságból és én is élvezhessem a kapitalizmus és a neoliberalizmus nyújtotta előnyöket?Ha én is azokhoz a liberálisokhoz akarok tartozni,akik pl a szabad piacot meg a momentumot éltetik?
"Na ne mondd már, h iskolai éveid alatt képtelen voltál baráti viszony kiépítésére és egy szál magad vagy, mint a kisujjam."
Sok ilyen ember van, nekem se maradt meg egy iskolai barátságom sem.
Nekem iskolában sem voltak barátaim.Ki voltam közösítve és vertek meg szivattak végig.Hú de jó,hogy vége van már.Egyetemen se sikerült beilleszkedni.
Én nem csak a sültgalambot vártam.Jól tanultam,továbbtanultam,fel is vettek egyetemre csak végül nem értem el vele semmit sem az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!