Mi kell ahhoz, hogy a kapitalizmusban sikeres legyek?
Tegyük fel,hogy egy proli vagyok,aki utálja a neoliberális kapitalizmust,a Fideszt,a Momentumot és a DK-t.Én vagyok a rendszer vesztese.Csóró vagyok,kilátástalan,bizonytalan az élet és a kádári létbiztonságról,panellakásról,olcsó kajáról álmodozok.
Mi kell ahhoz,hogy kitörjek a proliságból és én is élvezhessem a kapitalizmus és a neoliberalizmus nyújtotta előnyöket?Ha én is azokhoz a liberálisokhoz akarok tartozni,akik pl a szabad piacot meg a momentumot éltetik?
Troll vagy babám!
Ez a kérdés egyértelműen csak kitaláció
Ez a kérdés provokatív vagy trágár
Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.
"A szocializmusban nem kéne levelezőn fizetős MSC-ket végezni,elmentem volna a TSZ-be és vígan megéltem volna."
Most is elmehetsz mezőgazdaságba dolgozni és megpróbálhatod, hogy megélsz-e.
Megtalált T.Kérdező privát üzenetben!
Vélemény szerint Ő csak kritizálja a rendszert és nem egy troll!
Régen se lehetett megélni töketlenkedésből. Akkor is csak vegetáltak az olyanok mint te! De a hiba benned van! Igazítsd a lehetőségeidhez az igényeidet!
Szar a rendszer és el akarsz menni, de fosol, hogy kint se lesz jobb? Az olyanok, mint te kint is csak rinyálnak!
"Régen meg lehetett élmi,ma nem."
Most már kíváncsi vagyok, hogy mivel foglalkozol és mikkel foglalkoztál, hogy ennyi szakma fizetési és megélhetési képességével tisztában vagy.
Mondjuk vicces, nekünk kellene megmondani, hogy miből tudnál megélni, de azért te nagyon tisztába vagy, hogy mikkel nem lehet.
Én nem írtam senkinek se privát üzenetet.
Igazság szerint ez a kérdés csak 2 év múlva lesz aktuális.Úgy írtam ki,mint ha most lennék 24 és most végeztem volna az egyetemmel..Még nem fejeztem be az egyetemet,csak olyan szakot választottam,amivel nagyon rosszak az elhelyezkedési lehetőségek,szóval tudom hogy nem lesz ezzel jó fizetésem.
Érettségi után tanultam egy szakmát,amivel nem tudtam elhelyezkedni,csak segédmunkásnak vettek fel,aztán eljöttem egyetemre,de megint egy olyan szakot választottam amivel nem lesz munkám.
"Még nem fejeztem be az egyetemet,csak olyan szakot választottam,amivel nagyon rosszak az elhelyezkedési lehetőségek,szóval tudom hogy nem lesz ezzel jó fizetésem."
Na melyik az a szak, amivel ilyen rosszul fizetnek, tanárnak mentél?
"tanárnak mentél?"
Az nem büfészak.
munkaügyi és társadalombiztosítási igazgatási
Hát elhelyezkedni el lehetne vele talán,de munkaügyi hivatalban,közszférában nagyon kevés a fizetés,nettóban 129 ezer forint,ami gyenge nagyon.Szóval egy csóró vesztes maradnék továbbra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!