Mészáros Lőrinc valójában sikeres üzletembernek gondolja magát vagy tudja hogy Orbán Viktor strómanja?
Is-is. Van néhány ismerősöm, akik büszkék arra, hogy protekcióval elértek valamit, elvégre azt a kapcsolati tőkét is fel kellett építeniük egyszer és ők is hozzájárultak mondjuk 5%-ban a sikerükhöz...Másik oldalról pedig ennyiben ki is merül a büszkeségük.
Szóval szerintem Mészáros is vegyesen éli meg a szerepét, mintha köze lett volna ahhoz, hogy jó időben volt jó helyen.
Most viccelsz?
Hogy tudja -e?
Ha nem tudná hogy "hol a helye", már régen nem az lenne, aki!
Ez szerintem egyértelmű.
#5 vagyok:
Látom, nem ismered a romákat ....
Nem rég olvastam egy cikket arról, hogy a Fidesz leváltása esetén évekig kellene kerülgetni a fideszes oligarchákat és ez nagyon megnehezítené egy új kormány dolgát.
De nem, mert amint megfigyelhető a kegyvesztett oligarchák példáján keresztül, egy év leforgása alatt gyors hanyatlásnak indulnak. Ugyanígy Mészáros cégei is gyorsan a földbe állnának állami hátszél nélkül. Ezt még gyorsítaná az, hogy a tőzsdén vannak. A tanulság, hogy nem az "üzletemberen" múlik ezeknek a cégeknek a sikere, hanem az állami hátszélen. Simicskának még volt is tehetsége, mégis hova jutott ahhoz képest, ahol volt.
mondta már hogy nem stróman!!
Nem érted?
Akkor úgy van!
És mindenki úgy él mint a király!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!