Hogy lehet Mészáros Lőrinc ilyen sikeres? Hogy tud egyszerre ennyi mindenre figyelni és irányítani?
- polgármester
- futballklub tulajdonos
- szállodaipari befektető (szállodalánc tulajdonos)
- TV tulajdonos (EchoTv)
- médiamágnás (számtalan megyei újság kiadójának tulajdonosa)
- földbirtokos
- sertéstelep tulajdonos
- borászat tulajdonos
És még sorolhatnám....
Nagy általában pedig egy tulajdonos nem feltétlenül vezetője egy cégnek. Erre a posztra kinevez egy számára alkalmasnak ítélt igazgatót, aki majd főállásban irányítja a vállalatot. A tulajdonos pedig csak akkor szól bele a dolgokba, ha van valamilyen konkrét célja, amiben személyesen jár el.
Hogy Mészárosnak most milyen a prioritási sorrendje, azaz mivel foglalkozik a legtöbbet azt nem tudom. Mostanság a médiában történtek változások, és egyébként is közelegnek a választások, így én erre az ágazatra tippelnék.
Jaj, kifelejtetted a legfontosabbat: és GÁZSZERELŐ!!!
(Ha én tudtam volna, hogy a gázszerelés ilyen jó szakma, én is annak mentem volna!)
Mivel sok pénze van, ezért ő egy felsőbbrendű ember.
Ilyen logikával pedig simán csinál még többet is.
# 2/6 Időpont ma 17:08
Előbb volt haver, aztán stróman.
Ki beszél itt sikerességről és irányításról. A vagyont a nyakába öntötték, ő ezéért semmit nem tett (a nyaláson kívül).
Aztán meg a hozzáértést nem pénzben mérik. Lehet neki bármennyi pénze. cége, attól ő még egy harmadosztályú iparos. Ez nem bűn, hanem állapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!