Objektíven nézve mi a véleményed az egykori Szövetségesek tetteiről?
'A nagy erkölcsös Németország egyszer egyedül a kommunista Szovjetunióval kötött megállapodását tartotta be.'
Gondolom, a Molotov-Ribbentrop paktumról van szó, betartották, de nem sokáig.
"Vedd úgy, Truman két rossz közül a kisebbet választotta."
Tehát szerint elfogadtató atombomba ledobása egy civilekkel teli városra? Mert ha a válasz igen, semmivel sem vagy különb a náciknál.
Sejtettem, hogy előjössz ezzel a békeharcos jellegű dumával. Válassz: vagy bedobsz-beáldozol x számú tengerészgyalogost egy várhatóan igen véres partraszállásban-mert a japánok veszettül fogják védeni a partszakaszt, abban biztos lehetsz-és küldheti haza az adminisztráció a rengeteg hullazsákot, vagy megkíméled az embereid egy aduásszal, ami drága jószág, sokáig tartott összedobni, de elejét veheted egy potenciális mészárszéknek.
"Nincs olyan háború, ahol ne ölnének hadifoglyokat, én a nagyságrendről írtam."
Ha ennyire érdekelnek az arányok, akkor parancsolj:
Soviet POWs held by Germans 57.5%
German POWs held by Yugoslavs 41.2%
German POWs held by Soviets 35.8%
American POWs held by Japanese 33.0%
American POWs held by Germans 1.19%
German POWs held by Eastern Europeans 32.9%
British POWs held by Japanese 24.8%
German POWs held by Czechoslovaks 5.0%
British POWs held by Germans 3.5%
German POWs held by French 2.58%
German POWs held by Americans 0.15%
German POWs held by British 0.03%
44 plussz többmillió japán civil is meghalt volna. Még gyerekeket is akartak az amerikaiak ellen küldeni.
De szerintem nem foglalkozzunk a kérdezővel mert egy náci ésolyan szinten idióta hogy az már fáj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!