Azzal miért nincs szinte senkinek sem problémája, amikor Gáza folyamatosan rakétázza Izraelt?
Teljes mértékben megfigyelhető, hogy ha a Hamasz Gázából rakétázza Izraelt, az tized annyi embert sem "mozgat meg", mint amikor Izraelnél betelik a pohár, és visszatámad.
Jelenleg már ott tartunk, hogy Gáza több, mint 300 rakétát lőtt ki Izraelre, egész Izraelben szólnak a légvédelmi riasztók, az embereknek megint félniük kell, ennek ellenére az izraeli kormány tovább folytatja az izraeli segélyek Gázába juttatását a lakosság számára.
Izraelben már tébben meghaltak a rakéták miatt, még egy buszt is eltaláltak a rakéták Gázából.
Ez miért bocsánatos bűn? Ez ellen miért nem háborodik fel senki sem úgy igazából?
2005 óta semmilyen izraeli jelenlét nincs Gázában, se telepes se semmi.
Ezzel szemben ha Izrael visszatámad énvédelemből, már mindenki palesztin népirtásról beszél.
Nem provokálni akarok, de nem értem, hogy a gázai rakétázás miért tized akkora probléma.
68%-nak
nov. 17. 19:14 irod:
"mindezt idéztem, bár nem tettem idézőjelbe. Egy 558 oldalas könyvből, amelyet Izrael állam hű és híres állampolgára írt, és amely Izrael állam létrejöttét, ennek előzményeit, és a mai tevékenységét taglalja hitelesen."
ma 16:19 pedig ezt irod:
"Ha pedig valóban kíváncsi vagy (ezt erősen kétlem), nézz utána. Na jó, annyit segítek, magyar kiadás, 1913. De egyébként nem érdekel mit gondolsz róla. "
Hmmm. Hat nem is tudom mit gondoljak valakirol, aki 1913-ban Izrael "mai tevékenységét taglalja hitelesen".
68%-osnak
Szerintem nagyin gyorsam ird le a mű parametereit, kulonben marhat csimalsz magadbol.
A baj, hogy nem hiszem, hogy letezik ilyen mu, de ha igen engem kifejezettem erdelel.
Gondolom, a tudast inkabb terjeszteni akarnád, nem megtagadni masoktol.
"Na jó, annyit segítek, magyar kiadás, 1913 "
ez egy konyv a 48 ban megalakult Izrael allamrol :)
Istenem, mennyi bolond szaladgal szabadon ebben a vilagban ??!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!