Azzal miért nincs szinte senkinek sem problémája, amikor Gáza folyamatosan rakétázza Izraelt?
Teljes mértékben megfigyelhető, hogy ha a Hamasz Gázából rakétázza Izraelt, az tized annyi embert sem "mozgat meg", mint amikor Izraelnél betelik a pohár, és visszatámad.
Jelenleg már ott tartunk, hogy Gáza több, mint 300 rakétát lőtt ki Izraelre, egész Izraelben szólnak a légvédelmi riasztók, az embereknek megint félniük kell, ennek ellenére az izraeli kormány tovább folytatja az izraeli segélyek Gázába juttatását a lakosság számára.
Izraelben már tébben meghaltak a rakéták miatt, még egy buszt is eltaláltak a rakéták Gázából.
Ez miért bocsánatos bűn? Ez ellen miért nem háborodik fel senki sem úgy igazából?
2005 óta semmilyen izraeli jelenlét nincs Gázában, se telepes se semmi.
Ezzel szemben ha Izrael visszatámad énvédelemből, már mindenki palesztin népirtásról beszél.
Nem provokálni akarok, de nem értem, hogy a gázai rakétázás miért tized akkora probléma.
Gorgei es Kossuth MEGITELESENEK az emlegetese meg nevetseges es poffeszkedo mellebeszeles.
Tudod, a megiteles korok szerint valtozhat, de a TENY, hogy Gorgei letette a fegyvert, az NEM VALTOZIK.
# 29 irod a Lardar tervedrol, whatever the heck that is :
"Államfők (köztük a zsidó) méltatták alaposságát és hitelességét "
Kerlek vilagosits fel minket butuska foldi halandokat hogy mi a tokomrol beszelsz ? Egy reszletesebb valasszal nagy oromet okoznal a sok informalatlan embernek mint jomagam.
Oszinten megmondva kezdek kivancsi lenni hogy mibol maradtam ki egesz eddig. Izgatottan varom valaszod.
"A hamisitok meghaltak"-a tortenetek ugy maradtak fenn, hogy az eszkejuk eletben maradt te szerencsetlen.
Te is csak tanultad a tortenelmet.
Nem ismered a legfontisabb mondast? A tortenelmet a gyoztesek irjak. Szerinted amiket az asszir hanorukrol tanulsz, ugy tortentek?
Nem. Fele sem igaz.
Naiv vagy, es egy ujabb kreten aki azt hitte, hogy kimuvelheti magat. Sorry. Nincsen jo es rossz. Erdek van. Es oldalak. Es aki meggyepalja a masikat-annak a sztorija marad fenn.
Egy tabkrtuz korott eszik 5 ősember. Megosztjak az élelmüket. Nem ez maradt eletben. Mi annak a leszarmazottjai vagyunk, aki leutotte a tobbit, es megette a kajajukat.
Tortenelemhamisitas. Neked valaha megfordult a fejedben, hogy 2000 ev tavlatabol az igazat tanultad? Es azt varod, hogy veled ertelmes ember vitatkozzon?
Nagyin kivancsi lennek a tortenelemre a mindenkori jobb es baloldal szemszogebol is.
Tudod az a baj, hogy az epoen aktualis gyoztes interpretalja.
Mi marad majd meg ebbol a konfliktusbol? Sokadszorra mondom, letisztultan ennyi: volt egy nemzetkozi szervezet. Felosztott egy teruoetet ket allamra. Az arab fele tamadott. Kikapott es Izrael lett.
Ennyit erdemel majd a konfliktus 1000 ev tavlatabol. Sgy szoval sem tobbet
Megvalami.
Nagyon ritka a tudatos tortenelemhamisitas.
Ezt ugy hivjak h megerositesi torzitas.
# 8
"Egy 558 oldalas könyvből, amelyet Izrael állam hű és híres állampolgára írt, és amely Izrael állam létrejöttét, ennek előzményeit, és a mai tevékenységét taglalja hitelesen."
Lennél szíves a szerző nevét és a könyv címét? Mert 558 oldalas könyv Izraelről van jó néhány.
# 29
"Az egyik leghíresebb és legautentikusabb zsidó újságíró tollából"
Lennél szíves ezt a hírességet is megnevezni és írásának a címét is közölni?
Ezek hiányában azt kell gondolnunk, hogy ez is, az is csak a Te fantáziádban létezik.
Gondolatkiserletkent tetelezzuk fel elozo, hogy nem "tevedsz". Ebben az esetben miert gondolod jogosnak polgari lakossag gyilkolaszasat - hisz a raketazas celja gyilkolas!
Egyebkent pedig az allitasod komplett marhasag.
Annyira ritka a tudatos történelemhamisítás, hogy most is éppen zajlik. Az előző rendszerben is megtörtént. De ez sem számít.
Ha pedig valóban kíváncsi vagy (ezt erősen kétlem), nézz utána. Na jó, annyit segítek, magyar kiadás, 1913. De egyébként nem érdekel mit gondolsz róla. Eredetileg érdekelt volna, de néhány írásod alapján már nem. Ja, és jósolgass tovább arról, mit fognak gondolni ezer év múlva. Vagy holnap.
Engem érdekel mások véleménye, de nem mindenkié. Míg csak pár szót szóltál, a tiéd is. Eleinte gondosan. Már nem. Meggyőztél, nem érdemes figyelni rád. Nem is tudom, mindezt miért írtam. Úgy tűnik én se vagyok tökéletes...
16:19
Te onmagadba vagy szerelmes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!