Ha a németeket megbüntették a háborús cselekedeteik, zsidógyűlöletük miatt, akkor a muszlimokat miért nem büntetik meg a háborús cselekedeteik, és zsidógyűlöletük miatt?
"A palesztinok soha nem itelik el a terrorizmust, sot, eszkoznek tekintik. Nekik szabad, hiszen nekik nem maradt mas eszkozuk ugyebar, ezt szoktak mondani. Dögöljön a szomszed kecskeje is, ujabb pelda egy haborus konfliktus elozo evezredbeli megélésére."
Izrael nincs rákényszerítve hogy terrort alkalmazzon mégis ezt teszi. Az idei kerítésnél történtek is ezt bizonyítják. Semmi nem indokolta százak agyonlövését. Vízagyúval és könnygázzal szét lehetett volna oszlatni a tömeget. Ehelyett válogatás nélkül aljas módon szándékosan lelőtték a tüntetőket. A palesztinoknak nincs más eszköze, nincs hadseregük, így marad a terror ami nem helyes, de rá vannak kényszerítve. Ez a különbség.
"A zsido civilek alacsony es a palesztin civilek magasabb szama szerintem a tuzero kozti kulonbseggel korrelal, a palesztinoktol ennyi telik,"
A palesztin civil áldozatok magas száma annak eredménye hogy Izrael a palesztinok kiirtásán fáradozik. Aki nem megy el azt megölik.
"Izrael meg oroszlan helyett kiscica."
Izrael egy náci terrorállam. Nem is tudnék most hasonló államot mondani ahol ilyen kegyetlenül bánnak fegyvertelen emberekkel. Talán Mianmart tudnám mondani. Ott is hasonlónépirtás folyik.
"Ha valoban terror allam lenne, mar nem lenne milyen konfliktusrol beszelnim siman elvehetnenek barmit a palesztinoktol egy nap alatt."
A náci németek is kiirthatták volna egy nap alatt az összes zsidót a táborokban, mégsem tették, de ettől még népirtás amit csináltak. Ahogy Izrael is népirtást követ el. Jelenlegi helyzetben túl feltűnő lenne ha Izrael néhány nap alatt tenné meg, ezért lassítottak de ebben a pillanatban is üldözik és gyilkolják a palesztinokat és építik a zsidó telepeket.
"Persze tenyleg jobb lenne, ha megprobalnak objektiven merlegelni a helyzetet, akkor maradnanak a fenekukon es nem halna meg senki. Jo, jo, de akkor hogy lesz a 70 szuzlany a menyorszagban, az csak a sahidoknak jar!"
Ez a 70 szűz is egy dzsihádfigyelős hazugság. Ezt a szennylapot zsidók szerkesztik és mindenféle hazugságot hordanak össze azért hogy muszlimok ellen uszítsak az embereket. Ezek a zsidók nem veszik figyelembe hogy ezzel saját maguk alatt is vágják a fát. Akit megfog ez a sok hazugság és gyűlölni kezdi a muszlimokat, egy idő után már mindenki mást is gyűlölni fog, köztük a zsidókat is. Mindegy lesz neki hogy muszlim vagy zsidó, gyűlni fog mindenkit aki nem olyan mint ő.
Mindennek van hatara!!!
A te zsidogyuloleted izzik mint a forro vas. Maganugyed. Azt gyulolsz, akit akarsz.
De hogy te aggodsz itt a zsidokert- nem erzed, hogy milyen nevetsegesen alazod meg onmagad?!
Mondtam már hogy nem gyűlölőm a zsidókat. Ez az antiszemita kártya már nagyon átlátszó és senki nem veszi be.
44%-os, Itt vannak a hős Izraeli katonáid:
Egy újabb falut rombolnak le. Izrael ezt műveli amióta létezik. A legjobb ez az érvelés: nem adunk engedélyt semmire, tehát illegális. Ha illegális, akkor elbontjuk. Ha meg valaki ellenkezik helyben agyonlövik mondván veszélyt jelentő terrorista. Persze sem vizet sem áramot nem kaptak eddig sem.
Most linkeljek jobbos izraeli cikket erre? 😀 felesleges ldalparti cikkekkel dobalozni, ezek bulvar lapok ember.
Ugyebar - vannak a diszzsidok... antiszemita kozegekben mindig van egy. "En nem vagyok antiszemita, van is zsido haverom, de az a velemenyem h a zsidok kocsogok". Na erre tartjak oket.
"En nem utalom a zsidokat, dr az a velemenyem h minden baj okozoi es a vallasuk egy kalap sssszr".
Szoval az antiszemita kartya mindig bejon, ti adtatok a kezunkbe. Nehogy mar az inkompetenciaitokrol is mi tegyunk. Ujabb ekes peldaja annak hogy nem viselik a muszlimok a kovetkezmenyeket.
Amugy tegnap ujra nem fogott velem kezet egy palesztin hallgato.
Az izraeli arab haverja ult mellette es elnezest kert.
Mondtam neki, hogy valogassa meg a baratait.
Soha nem beszeltem egyikkel sem politikarol. Csak tavaly lattak kippaban. 4 db arab van a tobbszaz kozul az egyetemen aki szoba all velem. Egy szaud arabiai, egy jordan, ket izraeli, ket tuneziai es ennyi. Perzsa haverom vegtelen van. Erdeklodnek a zsido kultura felé. Szeretnek rola beszelgetni, nem ellensegesek, nyilvan en is orommel viszonzom az erdeklodest az ő (egyebkent kiemelkedoen szines) kulturajuk fele.
Meghogy nincs arab antiszemitizmus. Muszlim antiszemitizmus tenyleg nem feltetlenul van (or maybe there is, mivel a perzsa ismeroseim szekularisak), de az arab antiszemitizmus az minden korabbi kepzeletemet felulmulta. Igazabol annak idejen egy kalap ala vettem a perzsakat es az arabokat...
Semleges kalap ala. A perzsakat megszerettem, az arabok azutan hogy megismertem oket gyalazatosan beleronditottak a megitelesukbe. Talan az a kulonbseg h a perzsak Europaba vagynak, es kicsinek erzik itt magukat. Az arabok bekepzeltek es lenezik az europaiakat. Nem muszlimok ugyanis.
Es ez kajak. Annyot veftem oket egy even at, es rajottem hogy vedgetetlenek. Azota ezen a forumon kivul az arabokrol csak befogom, es az ellenerzesemet melyen elfojtom, nehigy egy olyan naci mocsokka valjak mint az amelyik random nem fogott velem kezet. Az elso ember volt a vilagon, aki visszautasototta, egyebkent megtapsoltam magamban.. gerinces csavo, tartja magat a mocskos elveihez.
Annyot veftem oket egy even at, es rajottem hogy vedgetetlenek
*annyit vedtem oket egy even at, es rajottem, hogy vedhetetlenek.
Szerinted ez a cikk hazudik? Ja, hát persze. Ha egy cikk nem Izrael szája íze szerint jelenik meg akkor bulvárlap vagy antiszemita :)
Én egy szóval sem mondtam hogy a zsidók köcsögök. Te akarod így beállítani és a többi cionnáci. Vannak zsidók akik elítélik Izrael palesztinok elleni tetteit, sőt egy zsidó irányzat még Izrael állam létét is ellenzi. Ők is antiszemiták? :)
A zsidó vallás tényleg problémás. Mégpedig azért mert rasszista. Úgy állítja be mintha a zsidó emberek felsőbbrendűek lennének másoknál pusztán azért mert zsidónak születtek. Azt is mondják hogy a többi ember nem is méltó arra hogy Istent szolgálják.
Az antiszemita kártya undorító. Ezzel takaróztok. Izrael halomra gyilkolja a palesztinokat és ha valaki ezt szóváteszi akkor antiszemita holokauszttagadónak nyilvánítjátok. Ez már a legalja.
Ha csak annyit tudnék rólad hogy zsidó vagy akkor simán kezet fognék veled, de így hogy végigolvastam a hozzászólásaidat biztos hogy nem fognék kezet ugyanis nem rázok kezet nácikkal.
Azt írtad az arab srác nem fogott veled kezet mert zsidó vagy. Nem szép dolog de vedd figyelembe hogy ez Izrael műve. Annak idején voltak zsidók akik minden németet gyűlöltek. Egy zsidó csoport például meg akarta mérgezni egy német város ivóvizét, pedig az ott lakok nem voltak felelősekk a nácik tetteiért, de ilyen gyűlöletet váltott ki belőlük. Szóval elsősorban ne a srácot hibáztasd hanem a náci Izraelt.
"A nemetek a zsidokat azert kezdtek el gyilkolaszni mert kulonosen sok volt koztuk az okos es sokravitt ember."
A zsidók komolyan ezt gondolják? :) Valójában a náci németek a zsidókat okolták az első világháborús vereségért. Ez volt az alapja ami végül a holokauszthoz vezetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!