Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ha a németeket megbüntették a...

Ha a németeket megbüntették a háborús cselekedeteik, zsidógyűlöletük miatt, akkor a muszlimokat miért nem büntetik meg a háborús cselekedeteik, és zsidógyűlöletük miatt?

Figyelt kérdés
Ők nekik miért szabad háborúskodni, miért szabad gyűlölni a zsidókat? A németeket ezek miatt miért tartanák rasszistának, ha a muszlimokat nem tartják annak ezek után sem?
2018. szept. 1. 22:17
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 111/118 anonim ***** válasza:
12%

"Ami azt illeti, de. Egy nap alatt jottek letre. Direkt nemet, Del-koreai es izraeli cuccokat irtam. Az osszes ugyanonnan/rosszabb helyrol startolt mint az arabok, ES raadasul olajuk sincs."

Szánalmas hogy ilyen példákat hozol. Pont Izrael az aki mindent megtesz hogy az arab országok ne fejlődjenek.

"Az egy fore juto atlagos 1 ora alatti megtermelt penz szerint bődületesen el vagyunk maradva a tobbi EU orszaghoz kepest,"

És? A te elméleted alapján itt is tucatjával kellene hogy legyenek olyan cégek mint amiket felsorolták. Stabil környezet, 14 éves EU tagság ahonnan érkeznek a milliárdok.

"Spanyolorszag es portugalia is ezt mondta, amit most az arabok."

Rossz hasonlat. Az arab országok mind gyarmatok voltak, és csak a 2.vh után lettek függetlenek. Spanyolok és portugálok mindig is függetlenek voltak.

"70 eve ki kellett volba epiteni egy egyseges arab orszagot de legalabb egy eros Uniot, le kellett volna taszitani a kiralyokat es demokraciat kikialtani, elosztani normalisan az eroforrasokat, es konkretan Oroszorszagot a hideghaboru vegere lenyomtatok volna gazdasagi szuperhatalomkent. Ehelyelyett mi tortent?"

Az első felével egyetértek. Már rég ki kellett volna építeniük egy arab uniót. Ezeket a királyokat viszont a Nyugat helyezte oda. Kezdetben a britek, majd az USA. Olyanokat ültettek oda akik kiszolgálják a nyugati érdekeket. Izrael pedig azon van hogy minél nagyobb káosz legyen az arab országoknál, például ilyen az ISIS létrehozása.

Egyébként is elég átlátszó amit csinálsz. Nem akarod te hogy fejlődjenek az arab országok. A cionista zsidók milliárdokat költenek azért hogy hátráltassák és minél nagyobb kár okozzanak az araboknak. Biztos hallottad hogy lezuhant egy orosz gép. A szír védelem lőtte le, de nem szándékosan. Izraeli F-16-osok támadtak, abból az irányból ahol az orosz gép volt. A szírek őket célozták, de az orosz gépet lőtték le. Az izraeliek tudták hogy a lassabb orosz felderítőgépet fogják eltalálni. Ebből is látszik milyen aljas undorító állam ez az Izrael.

2018. szept. 19. 11:59
 112/118 anonim ***** válasza:
75%

""Az egy fore juto atlagos 1 ora alatti megtermelt penz szerint bődületesen el vagyunk maradva a tobbi EU orszaghoz kepest,"

És? A te elméleted alapján itt is tucatjával kellene hogy legyenek olyan cégek mint amiket felsorolták. Stabil környezet, 14 éves EU tagság ahonnan érkeznek a milliárdok."

Igen, pont megmagyaráztam, hogy ezért nincsenek olyan cégeink, mint amiket felsoroltam. Mert az országunknak gyalázatosan rossz a produktivitása. Meg is látszik a szintén szégyenfolt GDP-nken.

""Spanyolorszag es portugalia is ezt mondta, amit most az arabok."

Rossz hasonlat. Az arab országok mind gyarmatok voltak, és csak a 2.vh után lettek függetlenek. Spanyolok és portugálok mindig is függetlenek voltak."

Nem lehet örökké a vh előtti gyarmatosítással takarózni. Nekünk is volt egy holocaustunk, mégis termelünk azóta. Másrészt de, kiváló a példa. Ugyanaz a mentalitás jellemezte a spanyolokat és a portugálokat is. A gazdag arab országok mindent megvesznek, és gyakorlatilag önellátásra képtelenek. Olajon kívül mit exportálnak? És légyszíves, ne könnyűipari/esetleges mezőgazdasági vagy hasonló cikkeket mondjál, én sem az izraeli datolyát emlegetem. SEMMIT. Mert nem termelnek semmit. Van olaj és kész, egyetlen és utolsó jövedelem. Amióta 2012 körül visszaestek az olajárak, Kuwait sem remekel annyira, mint korábban. Nyilván gyönyörű nagyon sok része. De katasztrófálisan megérintette, pedig nem elfogyott az olaj, hanem szimplán egy picit olcsóbb lett.

A valóság az, hogy ha holnap kifogyna az olajból az összes arab ország, akkor nekik lőttek. Miért? Mert nem csináltak semmit 70 évig. 300 millióan.

"Az első felével egyetértek. Már rég ki kellett volna építeniük egy arab uniót. Ezeket a királyokat viszont a Nyugat helyezte oda. Kezdetben a britek, majd az USA. Olyanokat ültettek oda akik kiszolgálják a nyugati érdekeket. Izrael pedig azon van hogy minél nagyobb káosz legyen az arab országoknál, például ilyen az ISIS létrehozása."

Szólj, ha abbahagytad/abbahagytátok mások hibáztatását. Szóval 6 millió zsidó izraeli és 200 millió USÁKOK sikeresen ledzsanázza a mai napig a közel-kelet kismilliárd emberét. Ne alázd már meg őket és a gyalázatos teljesítményüket mégjobban. Nagyon sajnálom, ha az USA többezer km-ről és Izrael 6 millió zsidó embere csak úgy random létre tudta hozni az ISIS-t... még ha a teóriád stimmel is, nem minket minősít. :) próbálj meg légyszi Európában ISIS-t csinálni... vagy Izraelben. Valamilyen oknál fogva...nem fog sikerülni.

Szír rakétavédelem: ez a helyzet is rendeződni fog, a Szír rakétavédelem egy db F16ost szedett le márciusban, kb 10 év után először többszáz bombázás után. Azóta sem tudták megismételni.

Nem vagyunk rászorulva lassú orosz bömperek védelmére és gyanútlan beröptetésére, ha szét akarjuk lőni Assadot. Ha Szíria lövöldözik, akkor meg vállalja a felelősséget, ha idióta. Ez ilyen egyszerű. Korunk y generációs nemzete újfent képtelen volt a felelősséget vállalni, büszke vagyok a vitánk menetére egyébként, örülök, hogy megállapítottam az arabok IPSZILONALITÁSÁT :D kő a pénz - kapnak a fatertól. baj van - majd a fater megoldja. lelőttünk vkit akit nem kellett volna - fater de hát a zsidások voltak a hibásak.

Ameddig ezen a szinten megy a játszma, lehet hogy a fater megsajnál titeket, de mindig felmossák veletek a padlót.

2018. szept. 19. 22:46
 113/118 anonim ***** válasza:
87%

"Igen, pont megmagyaráztam, hogy ezért nincsenek olyan cégeink, mint amiket felsoroltam. Mert az országunknak gyalázatosan rossz a produktivitása. Meg is látszik a szintén szégyenfolt GDP-nken."

Mit magyarázol? Sokkal jobbak itt a feltételek mint az arab országokban, mégsincsenek olyan cégek. Magyar zsidók is vannak nem is kevesen. Magyarországot miért nem fejlesztik fel az itteni zsidók? Talán nem tekintik hazájuknak?

"A gazdag arab országok mindent megvesznek, és gyakorlatilag önellátásra képtelenek. Olajon kívül mit exportálnak?"

Mond te nem értesz magyarul? Ott van a cikk. Olvasd el. Már rég befektettek más területekre.

"Olajon kívül mit exportálnak? És légyszíves, ne könnyűipari/esetleges mezőgazdasági vagy hasonló cikkeket mondjál, én sem az izraeli datolyát emlegetem. SEMMIT."

Te miről beszélsz? Nem minden arab országban van olaj. Ez a kérdést egyébként szinte egész Afrikára nézve feltehetnéd. Az arabok még fejlettebbek is mint a legtöbb afrikai ország.

"A valóság az, hogy ha holnap kifogyna az olajból az összes arab ország, akkor nekik lőttek. Miért? Mert nem csináltak semmit 70 évig. 300 millióan."

Hülyeség. Mát leírtam nem tudom hányszor hogy más területekre fektettek be.

"Szólj, ha abbahagytad/abbahagytátok mások hibáztatását. Szóval 6 millió zsidó izraeli és 200 millió USÁKOK sikeresen ledzsanázza a mai napig a közel-kelet kismilliárd emberét."

Az USA lakossága 320 millió és a világ vezető hatalma. Izrael ezért keménykedik. Máskülönben már nem is létezne.

"Nagyon sajnálom, ha az USA többezer km-ről és Izrael 6 millió zsidó embere csak úgy random létre tudta hozni az ISIS-t... még ha a teóriád stimmel is, nem minket minősít. :) próbálj meg légyszi Európában ISIS-t csinálni... vagy Izraelben. Valamilyen oknál fogva...nem fog sikerülni."

Európában is volt mindenféle terrorszervezet. Ebben nincs semmi különös. Izraelben azért nehezebb mert ott egyszerűen agyonlövik azt akit ellenségnek tekintenek. Ha pedig Izrael áll az ISIS mögött az nagyon is titeket minősít. Izraeli katonák agyonlövik a kődobáló palesztin gyerekeket, mondván veszélyes terroristák, közben meg olyan terrorszervezetet hoz létre Izrael aminek a tagjai embereket fejeznek le, égetnek meg, gyilkolnak fosztogatnak stb. Ez egy undorító aljas gerinctelen húzás. Ez még alantasabb mint amit a náci németek tettek. Ők legalább nem próbálták meg másra kenni az egészet, mert ugye a cionzsidók úgy akarják beállítani mintha az összes muszlim olyan lenne mint az ISIS.

"Nem vagyunk rászorulva lassú orosz bömperek védelmére és gyanútlan beröptetésére, ha szét akarjuk lőni Assadot."

Ha szét akarjátok lőni Aszadot, miért nem teszitek nyíltan? Miért kell ehhez az ISIS és olyan kamu szöveg hogy nem Szíriát támadjátok hanem az ottani terroristákat. Ezért mondom hogy gerinctelen senkik vagytok.

"kő a pénz - kapnak a fatertól. baj van - majd a fater megoldja. lelőttünk vkit akit nem kellett volna - fater de hát a zsidások voltak a hibásak. "

Ezt pont te mondod? :) Rátok vigyáz az USA fater. Ha a hülye gyerek Izrael rosszat csinál máris jön és elintézi hogy ne legyen bünti, a hülye gyerek meg büszke magára mert azt hiszi mennyire tökös.

"Ameddig ezen a szinten megy a játszma, lehet hogy a fater megsajnál titeket, de mindig felmossák veletek a padlót."

Mi az hogy veletek? Én nem vagyok arab.Ha már a gerincnél tartunk. A magyar muszlimok Magyarországot tekintik hazájuknak, a magyar zsidók viszont nem. Mikor érdekük úgy kívánja magyarnak vallják magukat, máskor meg zsidónak.

2018. szept. 20. 20:59
 114/118 anonim ***** válasza:
67%

USA fater: USA zsidó faterok... win-win uzletek. Tudod. Ketiranyu haszon, ketiranyu hasznossag, ketiranyu erdek.

Magyarorszag: minek a 40 000 magyar zsidotop varod a csodat? Itt miert nem termelnek? Termelnek... az en csaladom vegkepp. Az oreg 74 eves nagyapam dolgozik meg a nyugdija mellett, pedig vannak tartalekai es kifejezetten magas a nyugdija. Azert dolgozik, mert nem akar leépülni, es tudja, hogy ha leesik a produktivitasa, elveszti a lenyegét: az életet.

Europa terrorszervezet: nem ez volt a kerdes, az volt a kerdes, hogy most tudnal-e letrehozni egyet. Nem. Azert mert tobb esze van itt az embereknek, mint ott. Nem kell am mindig zsido meg USA ahhoz, hogy ott elkezdjek gyilkolaszni egymast az arabok.

Az egyetlen felszolalas, ami nem panaszkodas es masokra mutstas volt nemzetkozi gyulekezeskor es arab vezeto szajabpl hamgzott el, az Szaud arabia kulugyminisztere volt. Pont.

A tobbi arab orszag jelen allas szerint bohoc, es elmaradott mint a bennszülöttek, csak a gazdag Gulf countriesban mar van penzuk iPhone-ra.

2018. szept. 21. 08:48
 115/118 anonim ***** válasza:
100%

"USA fater: USA zsidó faterok... win-win uzletek. Tudod. Ketiranyu haszon, ketiranyu hasznossag, ketiranyu erdek."

Aha persze. A zsidók által üzemeltetett fed a néhány centért nyomtatott papírfecniket jó magas kamatra kihitelezi az USA-nak. A cionzsidóknak jó üzlet, de majd ha rájön az amerikai nép akkor vége lesz az uzsorázásnak. Méghogy termeltek :)

"Magyarorszag: minek a 40 000 magyar zsidotop varod a csodat? Itt miert nem termelnek? Termelnek..."

Először is nem 40 ezer. Becslések alapján 60-110 ezer közé teszik a magyar zsidók számát. Aztán te mondtad hogy milyen nagy IQ bajnokok vagytok. Akkor Magyarországot is szuperhatalommá kellene hogy tegyétek. Persze tudom hogy nem fogjátok mert nem tekintitek hazátoknak Magyarországot.

"Az oreg 74 eves nagyapam dolgozik meg a nyugdija mellett"

Ez dicséretes, de a zsidók többsége nem ebből gazdagodott meg hanem uzsorázásból amit egyébként a Tóra tilt.

"Europa terrorszervezet: nem ez volt a kerdes, az volt a kerdes, hogy most tudnal-e letrehozni egyet. Nem. Azert mert tobb esze van itt az embereknek, mint ott. Nem kell am mindig zsido meg USA ahhoz, hogy ott elkezdjek gyilkolaszni egymast az arabok."

Már hogyne lehetne. Néhány éve még az IRA és az ETA robbantgatott és tele volt szélsőbalos csoportokkal. Pénz és érdek kérdése. Az arabok mikor gyilkolászták egymást? 2001 előtt sokkal békésebb hely volt a Közel-Kelet. Ahova az USA beteszi a lábát, ez lesz a végeredmény. Amióta pedig Izrael létezik, csak háborúzik folyamatosan.

"Az egyetlen felszolalas, ami nem panaszkodas es masokra mutstas volt nemzetkozi gyulekezeskor es arab vezeto szajabpl hamgzott el, az Szaud arabia kulugyminisztere volt. Pont."

Mondtam már. Nem véletlenül fényezed a szaudiakat. A cionnácik kedves barátai a barbár primitív szaudiak. Néhány napja egy gyerekekkel teli buszt bombáztak le. Úgyanolyan gyerekgyilkosok mint Izrael. Világos hogy puszipajtások vagytok.

2018. szept. 21. 16:06
 116/118 anonim ***** válasza:

"Aha persze. A zsidók által üzemeltetett fed a néhány centért nyomtatott papírfecniket jó magas kamatra kihitelezi az USA-nak. A cionzsidóknak jó üzlet, de majd ha rájön az amerikai nép akkor vége lesz az uzsorázásnak. Méghogy termeltek :)"

Tenyleg zsenik vagyunk egytől egyig. Eddig nem hittem a zsidó felsőbbrendűségben, de a több napos győzködésednek végül beadom a derekamat.

A vilag 15 millió zsidója nagyhatalmakat terdeltet le, birodalmakat pusztit el vagy hoz letre, orszagok alapitasat lobbizza ki, es tpbbmilliard emberbol csinal bolondot: az egyik feléből azert, mert elhiszi nekik hogy semmit nem csinalnak... a masik felebol azert mert semmit nem tudnak tenni ellene.

Most megyek, es tukorbe nezek: sutkerezek sajat magam fenyeben, es kozben olvasom, amit irtal.

2018. szept. 22. 12:37
 117/118 anonim ***** válasza:

"Aztán te mondtad hogy milyen nagy IQ bajnokok vagytok. Akkor Magyarországot is szuperhatalommá kellene hogy tegyétek. Persze tudom hogy nem fogjátok mert nem tekintitek hazátoknak Magyarországot"

Most akkor azert nem tesszuk Magyarorszagot szuperhatalomma, mert nem vagyunk IQ-bajnokok, vagy mert nem akarjuk? Donthetnel vegre.

Magyarorszagon 50 000 zsido van max.

A tobbi nem zsido. Van ket ismerosom is akinek nagyszuloje zsido, de semennyire nem tartjak a hagyomanyokat. Kozuk nincs a zsido kulturahoz, en szoltam mindkettonek, hogy joguk van Taglitra. Olyan dolgokat nem tudnak, minthogy mi az a macesz es mi az a peszach.

Oket zsidonak nevezni teljesen felesleges. Inkabb keresztenyek mar, es egyertelmuen magyarok, europaiak.

2018. szept. 22. 12:43
 118/118 anonim ***** válasza:

"Tenyleg zsenik vagyunk egytől egyig. Eddig nem hittem a zsidó felsőbbrendűségben, de a több napos győzködésednek végül beadom a derekamat."

Ti alapból felsőbbrendűnek képzelitek magatokat aminek alapja a zsidó vallás.

"Most megyek, es tukorbe nezek: sutkerezek sajat magam fenyeben, es kozben olvasom, amit irtal."

Majd ha Isten előtt állsz, kíváncsi leszek akkor is sütkérezni fogsz-e.

"A vilag 15 millió zsidója nagyhatalmakat terdeltet le, birodalmakat pusztit el vagy hoz letre,"

Ezt azért nem mondanám. Azt viszont elismerem hogy a zsidók uzsorázásban világelsők.

"Most akkor azert nem tesszuk Magyarorszagot szuperhatalomma, mert nem vagyunk IQ-bajnokok, vagy mert nem akarjuk? Donthetnel vegre."

Egyrészt nem vagytok IQ bajnokok, de ha azok is lenétek nem tennétek Magyarországot szuperhatalommá mert nem tekintitek hazátoknak.

2018. szept. 22. 22:01
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!