Ha a németeket megbüntették a háborús cselekedeteik, zsidógyűlöletük miatt, akkor a muszlimokat miért nem büntetik meg a háborús cselekedeteik, és zsidógyűlöletük miatt?
Erre ennyit reagalok. Ismered a disz-zsido fogalmat? Antiszemita kozegekben lehet talalni, ekkor elmondhatjak az antiszemcsik, hogy "van zsido haverom, tehat nimcs bajom a zsidokkal, DE. . .
Sok esetben ez elojon ugy, hogy nem igaz az allitas. Ergo nincs zsido ismerose vagy nincs annyi.
Magyarorszagon 40 000 zsido el. A legtobb ismerosom eleteben nem ismert zsidot rajtam kivul, es szolnak, hogy orulnek h megismertek mert eddig semmit nem tudtak a zsido kulturarol. A masik kategoria, hogy megemlitik hogy volt EGY korabbi zsido ismerosuk, szoval HIRERTEKE van annak hogy lattak zsidot eletukben.
Kizartnak es lehetetlennek tartom, hogy neked TOBB zsido osztalytarsad is volt, kiveve, ha zsido iskolaba jartal amit ketlek (foleg mert a gimibe ahova en jartam 400 ember kozul en voltam egyedul zsido, az altalanos iskolaban egy testverpar volt rajtam kivul 600 gyerekbol).
Innentol a tobbire nem reagalok.
Vagyis valamire igen, tizedszer.
Zsido felsobbrenduseg: kozoltem a tenyeket hogy Europaban szocializalt es itteni tortenelemmel rendelkezo zsidok nem fognak majmok modjara zaszlot egetni a parlamentjukben mint a muszlim orszagok bolcs vezetoi, azert mert fejlettebbek. Nem erzek ebben semmifele szupremacizmust, csak szintiszta tenykozlest. Vagy van ott barki aki ugy gondolja hogy Europa fejletlenebb a kozel keletnel?
Zsido felsobbrenduseg? Nem. Arab kisebbsegi komplexus, hogy 6 millio zsido tobbet ert el Izraelben miutan 70 evet vegighaboruzott veluk mint ok 300 millioan. Mert ahelyett hogy mutogatunk csinalunk is valamit es termelunk. Ami meg a bajbakeruleseket illeti: en ugy latom hogy az osszesrt tuleltuk, es mindig minden ugy alakult a vegere ahogyan akartuk. Egyik pillanatban ostobanak tartasz minket mert irtottak a nemetek, a masikban meg mindenfele zsenialis ossteeskuves elmeleteket tulajdonitasz nekunk, hogy hogyan szervezzuk a vilagpolitikat. Dontsd el vegre hogy okosabbak es emberfeletti modon zsenik vagyunk-e vagy ostobabbak mert ez igy osszeegyeztethetetlen. Ha serul az onerzeted akkor butak a zsidok, ha okolni kell oket akkor zsenialis konspiratorok. Donts vegre.
Meg mindig nem tudod hogy nincsen olyan hogy jo meg rossz a politikaban. Oldalak vannak. Es te is meg en is a masikon allunk. Mind a ketto oldalnak megvan a sajat maga igazsaga, nyilvan ezert megy a harc, hogy kitalaljuk melyik az igaz. A tortenelmet a gyoztesek irjak, es az igazsag a gyoztesek igaza.
Obol menti arab orszagok. Hoppa.
Ne csusszunk meg...
Ketfele arab orszag van. Az egyik nyomorog a kis 3-10 000 dollar kozti per capita GDP-jevel, a masiknak van olaja.
De majdnem 300 millio (tobb mint negyed milliard arab ember) keptelen volt kiepiteni egyetlen egy vilagbrandet 70 ev alatt. Ez nem pocsek teljesitmeny, hanem a termeles teljes hianya. Van a vilagon jegyedmilliard ember ami az eg vilagon semmit nem csinal. Ahol meg van olaj, ott van penz, de egy borzasztoan primitiv, elmaradott es darabokra szelt gazdasag mellett. Penz az van Kuwaitban peldaul. De gazdasag mar nincs.
Gazdag arab orszagok, persze. Dubai is a kocsis gyerekekrol hires. Ahol arab gazdagsag van, ott van mellette megnagyobb arab nyomor is. Hierarchiara epulo, tekintelyelvu orszagok amiket darabokra zilal az iszlam es a diktaturak.
Hiaba vannak arab orszagok, amik a leggazdagabbak (de ha jol tudom Luxemburg a leggazdagabb orszag a vilagon, utananezek majd es korrigalom ha nem, es tudtommal az europai), gaudasagi szempontbol egytol egyig az osszes kuka.
Szaud arabia fejlodni fog most, szep aranyéra joHET a szamara, mert szerencses modon ertelmes ember lett a tronorokos. A herceg.
De egyszer o is meghal majd, es hogy akkor mi jon... fene sem tudja. Es az arab orszagokban AKARMIKOR johet egy ujabb arab tavasz, es addig lesznek tavaszok nyarak őszök es telek amig el nem soprik a diktaturaikat. Legalabb szaz evig nem lesz mukodo arab gazdasag sehol sem, ezt elhiheted. Ha lesz is, ahhoz olyan felvilagosodas kell ami onmagaban hordozza a forradalmat. Es az visszaveti majd oket.
Masreszt eszedbe ne jusson egy gazdagabb arab orszagot pl Svajccal vagy a Benelux allamokkal vagy Nemetorszaggal/Britanniaval de akar Izraellel is gazdasagilag osszehasonlitani, meg akkor sem ha percapita GDP alapjan gazdagabbak. Gazdasagi innovacio, sokoldalusag es fejlettsegi szint alapjan nincs mit osszehasonlitani. Mintha azzal dobaloznek hogy egy bennszulott nepben nincs munkanelkuliseg es hatalmas a tarsadalmi egyenloseg. Persze, mert nem hasznalnak penzt amit kolthetnenek! Erted? Felesleges osszehasonlitani. Persze hogy van penz az olajbol, es...ennyi. minden más KUKA.
"Kizartnak es lehetetlennek tartom, hogy neked TOBB zsido osztalytarsad is volt, kiveve, ha zsido iskolaba jartal amit ketlek (foleg mert a gimibe ahova en jartam 400 ember kozul en voltam egyedul zsido, az altalanos iskolaban egy testverpar volt rajtam kivul 600 gyerekbol)."
Az a helyzet hogy én Budán jártam általános és középiskolába. Arra felé sűrűbben vannak zsidók mint máshol az országban. Ott található a Lauder Javne zsidó iskola is. Kérdés hogy miért magyar suliba jártak mikor ott volta a Lauder. Lehet nem voltak elég zsidók, nem tudom, de az biztos hogy zsidónak vallották magukat. Olyant tanárom is volt aki kijelentette hogy zsidó. A 40 ezer nekem kevésnek tűnik. Szerintem több zsidó él Magyarországon. Lehet eltitkolják.
"Zsido felsobbrenduseg: kozoltem a tenyeket hogy Europaban szocializalt es itteni tortenelemmel rendelkezo zsidok nem fognak majmok modjara zaszlot egetni"
Csak majmok módjára megkötözött palesztin gyerekek mellett pózolnak. Vagy kiülnek a dombtetőre és onnan nézik ahogy palesztinokat bombázza az izraeli hadsereg vegyifegyverekkel is.
"Zsido felsobbrenduseg? Nem. Arab kisebbsegi komplexus, hogy 6 millio zsido tobbet ert el Izraelben miutan 70 evet vegighaboruzott veluk mint ok 300 millioan."
A dolog szépséghibája ott van hogy azt nem 6 millió zsidó érte el hanem az USA.
"Egyik pillanatban ostobanak tartasz minket mert irtottak a nemetek, a masikban meg mindenfele zsenialis ossteeskuves elmeleteket tulajdonitasz nekunk, hogy hogyan szervezzuk a vilagpolitikat."
Az USA pénzügyi rendszerébe beszivárogtak a cionzsidók. Számomra rejtély hogy az amerikai nép hogy engedte hogy ilyen náci gyilkosok nyomtassák a pénzt az államnak, de remélhetőleg ráébrednek és őket zárják guantanamoba. Akkor a náci államodnak is vége lesz, a vezetői pedig mennek a bíróságra mint a náci németek.
"Dontsd el vegre hogy okosabbak es emberfeletti modon zsenik vagyunk-e vagy ostobabbak mert ez igy osszeegyeztethetetlen. Ha serul az onerzeted akkor butak a zsidok, ha okolni kell oket akkor zsenialis konspiratorok. Donts vegre."
Hát ha már így rákérdeztél szerintem ostobák. Először is az ilyen népirtások mint amit tesztek a palesztinok ellen nem marad büntetlenül. Még évezredek múlva is emlékezni fognak rátok mint népirtókra. Aztán számomra érthetetlen miért muszlimok ellen követitek el. Kb a muszlimok voltak az egyetlenek akik sosem bántották a zsidókat, sőt ha menekülniük kellett befogadták őket. Biztos tudod hogy Európában számtalanszor végeztek tömegmészárlást zsidók ellen, ha éppen rosszul mentek a dolgok. Ha a keresztények megint gázkamrába akarnak dugni titeket hova fogtok menekülni? Ez a muszlimok elleni hazugság propaganda amit csináltok szintén nem sok észre vall. Hit gyülekezete és a hozzá köthető szennylapok mint Dzsihádfigyelő. Szerinted mennyi kell ahhoz hogy a gyülöletkampány hatására az emberek muszlimok mellett vagy után a zsidókat is célba veszik? Egy ponton túl annak aki gyülölködik mindegy hogy muszlim vagy zsidó, gyűlölni fog mindenkit aki neki idegen. Utána meg sírni fogtok hogy Magyarországon nő az antiszemitizmus.
"Meg mindig nem tudod hogy nincsen olyan hogy jo meg rossz a politikaban. Oldalak vannak. Es te is meg en is a masikon allunk. Mind a ketto oldalnak megvan a sajat maga igazsaga, nyilvan ezert megy a harc, hogy kitalaljuk melyik az igaz. A tortenelmet a gyoztesek irjak, es az igazsag a gyoztesek igaza."
Biztos a náci németek is úgy gondolták nekik van igazuk.
"Hiaba vannak arab orszagok, amik a leggazdagabbak (de ha jol tudom Luxemburg a leggazdagabb orszag a vilagon, utananezek majd es korrigalom ha nem, es tudtommal az europai), gaudasagi szempontbol egytol egyig az osszes kuka"
Tévedsz. Az öböl menti arab államok nem felélik az olajból származó bevételeiket hanem befektetik más területeken. Nem kell hogy gyárakat építsenek. Annál sokkal jövedelmezőbb a szolgáltatásipar. Szóval nem kell aggódnod. Ha elfogy az olaj, úgyanúgy gazdagok lesznek. Ott mindenki gazdag. Az indiai mag pakisztáni bevándorlók szegények.
A többi arab ország meg pont a náci Izrael miatt nem tud fejlődni mert folyamatosan támadja. Az arab tavasznak nevezett felkelés valójában egy USA izraeli közös projeket azért hogy felforgassák ezeket az országokat. Most mindenhol rosszabb a helyzet mint korábban. Izrael nemcsak egy náci terrorállam, de még máshol is támogat terroristákat, mint az ISIS. Ezt már korábban kifejtettem neked.
"Szaud arabia fejlodni fog most, szep aranyéra joHET a szamara, mert szerencses modon ertelmes ember lett a tronorokos. A herceg. "
Tudom ám hogy miért fényezed a szaudiakat. A közhiedelemmel ellentétben a szaudiak nagyon jóban vannak a náci Izraellel. A szaudi egy elnyomó véres primitív diktatúra akik sosem képviselték az iszlámot.
"Ha lesz is, ahhoz olyan felvilagosodas kell ami onmagaban hordozza a forradalmat. Es az visszaveti majd oket."
Izrael abban érdekelt hogy káosz legyen a környező országokban és ehhez az USA-tól mindent megkap.
"A dolog szépséghibája ott van hogy azt nem 6 millió zsidó érte el hanem az USA."
És ki lobbizta ki az USA-t? A zsidók. A kapcsolati tőkét is ideje lenne értékelni, haverom. És mondok neked valamit. Ha az USA kihátrál valaha mögülünk, ami nem fog megtörténni, de ha mégis, akkor majd más fog beállni. Mert képesek vagyunk kapcsolatokat teremteni, és mert van egy az izraeli zsidóságnál nagyobb lélekszámú tényező: a diaszpóra.
"Tudom ám hogy miért fényezed a szaudiakat. A közhiedelemmel ellentétben a szaudiak nagyon jóban vannak a náci Izraellel. A szaudi egy elnyomó véres primitív diktatúra akik sosem képviselték az iszlámot."
"Tévedsz. Az öböl menti arab államok nem felélik az olajból származó bevételeiket hanem befektetik más területeken. Nem kell hogy gyárakat építsenek. Annál sokkal jövedelmezőbb a szolgáltatásipar. Szóval nem kell aggódnod. Ha elfogy az olaj, úgyanúgy gazdagok lesznek. Ott mindenki gazdag. Az indiai mag pakisztáni bevándorlók szegények."
Igen... majd meglátjuk, amikor igazam lesz, te sem a gazdasági ismereteid miatt vagy életben.
"Szolgáltatás... nem kell gyárakat építeniük". Tisztában vagyok vele, hogy elkezdték ezt nyomni, de nézzél már rá ember ezeknek az országoknak a gazdasági számadataira. Az a probléma, hogy a laikusok számára érthető adatokból indulsz ki, de jelzem, hogy mélyebb vizsgálódás után az egész egy hatalmas elszigetelődött paradoxon.
Egy rakás adatot megvizsgálva irreálisan magas ezeknek az országoknak a fejenkénti GDP-je. Egy nyamvadt petákjuk sem lenne olaj nélkül.
A másik, hogy nem fogok gazdaságról vitatkozni egy akkora gyökérrel, aki képes azt mondani, hogy VAN ország, ami NEM SZORUL RÁ arra, hogy gyárakat építsen, mert remekül megvan a szolgáltatásokból.
Lehet, hogy az y generációs "faternak van egy kis vállalkozása ezért elküldte a fiát közgázt tanulni, és természetesen ő már expert ezért" csávókák dinasztiális tudás hiányában csak tanult anyagokból és és CSAK EGY élet tapasztalatából tudnak ilyen ostobaságot mondani, vagy egy-egy gyár bérszámfejtője meg könyvelője, turizmus-vendéglátást tanuló a tudását sokra tartó idióta képes ilyen okos tényeket közölni, de egy komolyabb ember emiatt kiröhögne.
Szolgáltatás? Felfogod, hogy mit mondtál? A gazdag arab országok abból éljenek majd, abból fogják majd a 60-70 000 dollar fejenkénti GDP-jüket fenntartani, hogy a valóban fejlett és gazdag európai országok állampolgárai ott szórják majd a valóban sok pénzüket? Gratulálok, sikeresen degradáltad az összeset. Egyrészt, a gerinc mindig pénzt hoz a házhoz, és bár manapság az újgazdag marháknak megvan a fejében az "üzleti keménység" fogalma és egyfajta válogatás nélküli miből gazdagodjunk meg mentalitás, sőt, néha keményen kijelentik, hogy ez csak üzlet, de gerinccel talán kijelenthető, hogy nem szolgáltatásokból akar megélni egy normális ember. Ne már csicska országot és szolga nemzetet építsetek ki, Istenem. Komolyan, most úgy érzem magam, ahogyan apám érezheti, amikor egy ostoba dolgot mondok és helyrepakol miatta.
A szolgáltatásból a világon 1-2 hely, és apró hely tudja csak jól fenntartani magát, egy EGÉSZ országot nem fogsz hotelekből felépíteni, csak városokat MAXIMUM, riviérákat, egész országra vonatkoztatva a high-tech-hez képest egy nagy nulla az egész szolgáltató ipar. Nem kellenek gyárak.. röhej. Az a helyzet, hogy tényleg nem akarok ezen vitatkozni, nekem nem hiányzik, hogy rájöjjenek az arabok, hogy hogyan működik a világ körülöttük. Maradjanak csak meg a szolgáltatásnál, és menjenek tönkre. Nem is tudod, mekkora marhaságot mondtál, komolyan, eszem megáll. Úgyhogy, ha vitatkoni akarsz, inkább gyere a cionista náci zsidókkal, de ne a gazdasággal, mert max beégeted magad előttem. Szolgáltató...
Természetesen elkezdhetnek fejlődni az arab országok... amennyiben elkezdenek TERMELNI.
Vallási oldalról is meg lehet ezt közelíteni, Isten nem szereti a rest embereket.
Ha elkezdődik a hassüttetés, egyszer meg kell fizetni az árát, és gondoskodott a nyugati világ, hogy ropogós zöld aranyban kell megfizetni mindennek az árát a világon.
"Miss Dzshad, a gyűlölet kimart belőled minden emberit!"
Ti cionisták vagytok azok akikben nincs semmi emberi. A te zsidó vallásod ki is mondja hogy csak a zsidók emberek, mindenki más egyenlő az állatokkal.
"És mondok neked valamit. Ha az USA kihátrál valaha mögülünk, ami nem fog megtörténni, de ha mégis, akkor majd más fog beállni. Mert képesek vagyunk kapcsolatokat teremteni, és mert van egy az izraeli zsidóságnál nagyobb lélekszámú tényező: a diaszpóra."
Sokat elmond rólatok hogy mások farvizén akartok előre jutni. Ha az USA kihátrál, márpedig ki fog, senki nem fog tolongani hogy egy ilyen náci terrorállammal kössön szövetséget.
"Igen... majd meglátjuk, amikor igazam lesz, te sem a gazdasági ismereteid miatt vagy életben."
Olvass utána hova fektetnek be az öböl menti államok. Látni fogod mekkorát tévedsz. Mondjuk ehhez nem kell sok ész. Dubaj például az egyik legnépszerűbb turistacélpont. Már most is meglennének olaj nélkül.
"A másik, hogy nem fogok gazdaságról vitatkozni egy akkora gyökérrel, aki képes azt mondani, hogy VAN ország, ami NEM SZORUL RÁ arra, hogy gyárakat építsen, mert remekül megvan a szolgáltatásokból."
Te gyökér. Nézd már meg a fejlettebb országok gazdasági szerkezetét. A szolgáltatás sokkal nagyobb arányban van jelen mint az ipar. Minek fektessék iparba mikor a szolgáltatás sokkal jobban jövedelmez? Qatar Airways például a világ egyik legjobb légitársasága. Ehelyett inkább építettek volna téglagyárat? Idióta.
"A gazdag arab országok abból éljenek majd, abból fogják majd a 60-70 000 dollar fejenkénti GDP-jüket fenntartani, hogy a valóban fejlett és gazdag európai országok állampolgárai ott szórják majd a valóban sok pénzüket?"
Szolgáltatás nem csak turizmust jelent hanem sok minden mást is. És a turizmusuk sem a hátizsákos kelet-európai prolikat célozza hanem a luxus turistákat. Ajánlom olvas el ez a cikket:
"de gerinccel talán kijelenthető, hogy nem szolgáltatásokból akar megélni egy normális ember. Ne már csicska országot és szolga nemzetet építsetek ki, Istenem. Komolyan, most úgy érzem magam, ahogyan apám érezheti, amikor egy ostoba dolgot mondok és helyrepakol miatta."
Gerincről beszél egy zsidó? Érdekes :) Köztudottan a pénzügyi szektorban igen aktívak a zsidók. Már Jézus is a templomból kergette ki a pénzváltó zsidókat és általában véve a bankszektorban érzik jól magukat a zsidók. Lényegében a zsidók mindig is a kamatból gazdagodtak meg és te beszélsz termelésről? Sokat elmond a zsidó vallásról hogy tiltja hogy zsidók egymástól kamatot szedjenek, de egy zsidó nem zsidótól már szedhet kamatot. Ebben hol a gerinc? Undorító. Tudod mit gondolok? A zsidó vallásban eredetileg teljesen tiltott volt a kamatszedés ahogy most az iszlámban de a zsidók annyira vágytak az uzsora kamatra hogy meghamisították a Tórát és beleírták hogy nem zsidóktól lehet kamatot szedni.
"Egyrészt, a gerinc mindig pénzt hoz a házhoz,"
A zsidók pont nem arról híresek hogy gerincesek hanem arról hogy pénzéhes, mohó, kapzsi emberek. Ha tíz forinton múlna a világbéke, nem lenne egy zsidó sem aki megadná ezt.
"Maradjanak csak meg a szolgáltatásnál, és menjenek tönkre. Nem is tudod, mekkora marhaságot mondtál, komolyan, eszem megáll. Úgyhogy, ha vitatkoni akarsz, inkább gyere a cionista náci zsidókkal, de ne a gazdasággal, mert max beégeted magad előttem. Szolgáltató... "
Nem azt mondtam hogy egy országnak nem kell ipar te észlény. Ezek az arab országok korábban nagyon le voltak maradva fejlettségben. Az olaj viszont hirtelen sok pénzt hozott. Ott ahol nincs semmi, egyértelmű hogy abba fektet ami jövedelmezőbb. Tehát nem téglagyárat épít hanem luxus szállodát, luxus légitársaságot, divatházat vesz focicsapatot, stb. És még te beszélsz arról hogy a zsidók IQ az eget verdesi:) Biztos hogy zsidó vagy? ?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!