Josef Mengelét, a náci orvost miért nem vonták felelősségre és ítélték el háborús rémtetteiért 1979-es haláláig?
Figyelt kérdés
2010. jún. 19. 15:20
31/36 anonim válasza:
ja és 34-35% os tedd változatosabbá a szókincsedet mert ismét felismertelek te kettősállampolgár-ellenes
Hát ez most nem jött össze te kis antiszemita :) Eddig 32-33 %os voltam, ennél a topicnál lettem először 34%-os. De sebaj. Kettős állampolgársággal nekem semmi gondom sincs.
Hasznos volt számodra ez a válasz?
Ez a válasz 21%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 35%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:13
legalább a saját adataiddal legyél tisztában ott a bal alsó sarokban te kis szemita.Vetíthetsz itt nekem de a kettős állampolgárság leszólása mellett te nyitottál topicot azért is hogy kimosdasd a rendőrterror felelőseit.
32/36 anonim válasza:
az a bal voltaképpen jobb de csak a kedvedben akartam járni
33/36 anonim válasza:
"mengele és a náci orvosok sok ezer életmentő műtétet végeztek el zsidókon" hát akkor nem voltak valami sikeresek :S
34/36 anonim válasza:
annak, aki forrást kért, az holokauszt vitából tudom ezt, ott forrás is meg van jelölve, de most nem fogom neked megnézni, hogy melyikben a 15 válasz közül, ha érdekel keresd meg.
35/36 anonim válasza:
Mengelevel nem csak az a baj,hogy meszaros volt, hanem hogy BUTA volt. Gyenge tudasu orvosokat gyujtott maga melle, hogy ne veszelyeztessek a poziciojat.
36/36 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!