Josef Mengelét, a náci orvost miért nem vonták felelősségre és ítélték el háborús rémtetteiért 1979-es haláláig?
a túlélők beszámolói így a túlélők beszámolói úgy...hát nem feltétlenül objektív egy túlélő beszámolója, mondtak ők már mindent
ja és 34-35% os tedd változatosabbá a szókincsedet mert ismét felismertelek te kettősállampolgár-ellenes
02:06
Figyi, ugorj már át egy kicsit hagy injekciózzak egy kicsit a szemedbe. Ne agódj! Életmentő műtét. Hallottam valakitől, hogy szarul látsz, azért csinálom. Ja és utána szeretném dokumentálni, csak hogy az olyan f*szok mint te nyáladzva eltudják, mondani, hogy életmentő műtét volt. Legalábbis az lesz leírva a papírra. Ha túlélet, úgyse hisznek neked. Na gyere szépen!
Morbid történeteket én is ki tudok találni. Bejelentem hogy holokauszt túlélő vagyok, Mengele beinjekciózott és most 6 lábam van és 2 fejem. Ezek után a gonosz nácik levágták a 6-ból 2 lábamat, és lámpaernyőt készítettek belőle. Aztán gázkamrába vetettek, ahol 3 napig szívtam a gázt, míg végül sikerült kiásni magamat. Az őrök ezután 3-szor tarkón lőttek, de harmadnapra feltámadtam. Majd pedig a felszabadítás után a hősies szovjet katonák oldalán harcoltam tovább.
És ha én ezt így előadnám, lehet hogy még Nobel díjat is kapnék. Az összes zsidó nekem tapsikolna, a sok hülye goj meg elhinné, és arról beszélnének a következő holokauszt megemlékezésen, hogy Mengele 6 lábú embereket gyártott. Ez az egész egy nagy vicc!
9:31-es
Faj az igadzsag, hogy bizonyitekok vannak eletmento mutetekre, mikor a szem injekciora semmi sincs?
Varjal, nem azt mondjatok hogy a betegeket, idoseket es gyerekeket egybol elgazositottak? Erdekes, lattam kepeket tulelo oregekeol es gyerekekrol, es meg imre kertesz a sorszalansagban mutetekrol beszel.
Kertesz akkor holokauszttagado????
10:19
Miért fájna az igazság amit én mondok? Köszönöm az aggódalmad, de egész jól meg vagyok és nem is idegeskedek.
Műtétekről beszél valóban, mivel azok voltak, de nem életmentő műtétek, hanem olyanok amik életeket tettek tönkre. Téves az információd, miszerint időseket, gyerekeket rögtön a gázkamrába küldték. Ez így nem igaz. Attól függ hány éves volt és milyen volt az egészsége. Ha 90 éves nagymami sorsárol kellett dönteni, akkor valószínüleg nem munkára küldték. A gyerekeknek 16 éves kort el kellett érniük, de egészségeseknek kellett lenniük és akkor lehetett 16-nál fiatalabb is. Olvasám mielött hülyességeket állítasz. Tülélők azért vannak mert nem mindenkit gázosítottak el. 45-ben pedig aki még egészséges volt azt erőltetett menetre vitték a többi "gyenge" embert ott hagyták.
A műtétet pedig megcsinálom ha gondolod. :)
Akkor kertesz hazudok 40-es? Mert o nem szemmutetekrol irt...
De erdekes, akkor az osszes gyereket vittek munkara?
Ezt a maszlagot talaltatok ki arra az esetre, hogyha a kepekrol kerdeznek.
ja és 34-35% os tedd változatosabbá a szókincsedet mert ismét felismertelek te kettősállampolgár-ellenes
Hát ez most nem jött össze te kis antiszemita :) Eddig 32-33 %os voltam, ennél a topicnál lettem először 34%-os. De sebaj. Kettős állampolgársággal nekem semmi gondom sincs.
11:56
Milyen összes gyereket? Miről beszélsz? Olvasd már el jobban amit írtam. Anyám...érettségid van? A szövegértelmezés alap dolog. Na mindegy, ez van. Nem mindenki lehet jó képességű. Most én hiába próbálnálak meggyőzni, ha a szöveget amit írtam értelmezni se tudod. Így te se tudsz meggyőzni, mivel feltételezhetem, hogy amit olvastál, hallottál a holokausztról azaz, amit most itt nyomatsz nekem, nehezen fogtad fel vagy fel se tudtad fogni, ugyan úgy mint amit én írtam és amire te primitíven reagáltál. Ha nem vagy IQ bajnok miért vitatkozol és próbálsz meggyőzni másokat vagy akár engem? Így nem hiteles a te nézeted.
Mondj egy életmentő műtétet, ami dokumentálva van.
Aki meg arra veri a f@szát, hogy most kertész holokauszttagadó-e, az meg egy nyálas s€gglyuk.
Nem mindenkit vittek el, ezért lehet olyan, hogy túlélő.
Nem mindenkit vittek gázkamrába, ezért volt túlélő.
Ezek olyan dolgok, amiket ki lehet következtetni.
Mivel rengeteg volt a munkatábor, ahol leginkább dolgoztattak... Tehát rengeteg embert dolgoztattak... Akiket meg dolgoztattak, azok alapból egészségesek voltak, és az akkori nácik értelmesebbek voltak, mind a jelenlegi 55%-osak, mert a régi nácik tudták, hogy célszerű életben tartani őket, ha dolgoztatni akarják...
(Azért mondom így, mert a neonáciknak úgy kell mindent elmagyarázni, mintha ovodásokkal beszélnék)...
Tehát a zsidóknak nem 100%-át írtották ki, hanem csak a munkára alkalmatlanokat, és ha egy-két diplomás orvos kísérletezni akart, és rájöjjön, hogy ha kék dolgot fecskendezek az ember szemébe, attól nem lesz kék, és ha zöldet, akkor nem lesz zöld...
Állítólag Mengele még azt is kiderítette, hogy a vasát káros a fogakra, valamint a szájhigiénia terén rájött, hogy nem érdemes téglával fogat mosni, de azt is kiderítette, hogy miért nem szabad csalánnal kitörölni a s€ggünket, illetve próbálkozott az orrcseppek előállításával is!!! Először ő alkalmazta a surranó orrbafecsskendezését is, és rájött, hogy nem használ!!! Ha ezt ő nem deríti ki, akkor az amcsi orvosok százai használták volna a surranó alkalmazását.
(kb. ilyen eredményei vannak)
Mondjatok egy olyan dolgot, amivel forradalmasított volna valamit!!! Konkrét tényeket szeretnénk hallani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!