Görögországban törhet ki háborús helyzet, ha igy folytatódnak a zavargások?
Meszet ettél?! A Görögök mindig is ilyen tüntetős fajták voltak, s ki ellen háborúznának?
A világ az EU megjelenésével jelentősen megváltozott!
Megítélésem szerint az unió -helyi lázongások mellett- az idén még meg tudja menteni Görögországot. Viszont az elkent szar 12-18 hónapon belül magában az EU-ban okoz majd igen komoly gondokat.
Nos ezt követően, 3-5 év múlva törhet ki a háború, de már nemzetiségi alapon.
Nem értem miért basztatja mindenki a görögöket. Nálunk is ugyanez volt. Náluk is elcseszte a kormány, sumákolt, hazudozott, mint nálunk is. Arról ugyanúgy nem tehet a görög nép, ahogy te vagy én sem tehettünk arról, ami Magyarországon történt. Persze én is elítélem, hogy ártatlan embereknek kellett meghalniuk, mert a nép a becsődölt hitelekért a bankokat okolja, de az a szerencsétlen ügyfélszolgálatos csak egy képviselője a banknak, ő nem tehet arról, ami az országgal történik. Sajnos az emberek mindig arra haragszanak,azt hibáztatják, aki előttük van ilyen helyzetben.
De ettől függetlenül nem gondolom azt, hogy a görög bármivel rosszabb lenne, mint a magyar.
Sőt szerintem sokkal hamarabb ki fognak kászálódni a "válságból", mint a magyarok. Pl.: a turizmusból több bevételük lesz a nyári főszezon (kb 2 hónap) alatt, mint Magyarországnak az egész éves idegenforgalmi bevételei...
"Arról ugyanúgy nem tehet a görög nép, ahogy te vagy én sem tehettünk arról, ami Magyarországon történt."
Amilyen az ország, olyanok a politikusai. Mutyizós, adót nem fizetős, ügyeskedős. A görögök az utóbbi időben sokkal jobban éltek, mint azt az ország teljesítménye lehetővé tette volna. Mondhatta volna valaki, hogy ácsi, nagy a hiány, az EU-s pénzeket se durrantsuk el mutyira, rengeteg állami alkalmazottra, alacsony nyugdíjkorhatárra, de nem tették, kényelmes volt így. Ha egy politikus kimondaná, hogy ez így nem mehet tovább - mint ahogy mostanában már kénytelen kimondani -, akkor utcára vonulnak és tüntetnek, ami ritkán szokta növelni a GDP-t.
Az, hogy a görögök (általánosan: egy ország népe) nem tehetnek róla, milyen helyzetbe kerültek, nagyon hamis állítás, és nagyon káros szemlélet, amiről nekünk is le kellene szoknunk végre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!