Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Bulgária miért ennyire lepuszt...

Bulgária miért ennyire lepusztult?

Figyelt kérdés

Nézegetem a Street View-en az országot és nagyon lepusztultnak tűnik, még a magyarországi viszonyokhoz képest is.

Miért ilyen rossz a helyzet Bulgáriában?

Hiszen sok olyan adottsággal (tenger, magas hegyek) rendelkezik, melyekkel Magyarország nem.

Aztán mondogatják néhányan az ismerőseim közül, hogy néhány év(tized) múlva Magyarország is ilyen rossz helyzetben lesz.

2018. máj. 22. 18:42
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
18%
20-as, ezt írtam én is, de a sok fotelhuszár elkezdett cigányozni. Jó magyar szokás szerint a másikat hibáztatják saját baromságaikért.
2018. júl. 12. 13:06
 22/22 anonim válasza:
100%

12-esnek

"Gondolom tudod hogy az ország jelenlegi vezetése nagyon korrupt és nem cigányok hanem magyar emberek. Ahogy az előző kormány tagjai is. A gazdasági bűncselekményeket szinte mind magyarok követik el."

Magyarország jelenlegi vezetése annyira nem cigány, hogy a miniszterelnök pont hogy cigány származású. Mi a helyzet Farkas Flóriánnal és Kolompár Orbánnal és a korrupciós ügyeikkel?

"Tipikus szánalmas magyar magyarázkodás. Mutogatni másokra"

Ha a cigányságot már szinte már mindenhol utálják a világon, akkor nem gondolod azt, hogy inkább nekik kéne megváltozni, ahhoz, hogy jobb legyen a megítélésük, és az integrálhatóságuk sikeresebb legyen? Miért van az, hogy a magyarországi németeknek, horvátoknak, de még a románoknak is jobb a megítélése itthon a cigányok megítélésénél?

Egyébként meg a leginkább cigánylakta megyék a legfejletlenebbek az országban, nyilván ez nem véletlen.

"Nem a cigányokat védem, ők is felelősek, lopnak, de nekik legalább van mire fogniuk mert szegénységben élnek és diszkriminálják őket.

Nagyon úgy néz ki, hogy a cigányokat véded, de hogy a magyarokat nem szereted az is egészen biztos. Ezek szerint te semmibe nézed azt az embert, aki tett azért, hogy valamit birtokoljon, szerinted a cigányok nyugodtan lophatnak. A szegénység nem egyenlő az igénytelenséggel. Az én felmenőim se voltak gazdagok ,de igyekeztek rendet tartani a portájukon, és nem gyilkoltak le senkit sem aprópénzért vagy ha valaki csúnyán nézett rájuk.

De hát nyilván a te fajtád még véletlenül sem akar alkalmazkodni, inkább azt várja el, hogy a világ alkalmazkodjon hozzá. Ha valaki máshogy gondolkodik mint ti, akkor az szerintetek már egyből kirekesztő rasszista náci lesz.

2021. dec. 1. 04:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!