Vajon Franciaország tesz-e lelkiismeret vizsgálatot? Elgondolkodott-e már azon, hogy száz év óta hány magyar halt meg Trianon miatt? A többi lentebb.
Vajon elgondolkodott-e már azon, hogy hány magyar életet tönkre? Akik sosem ártottak Franciaországnak. Hány magyar hunyt el Trianon miatt? Akik sosem ártottak Franciaországnak. Hány magyar nem született meg? Akik sosem ártottak Franciaországnak. Hány magyar család lett szegény, akik sosem ártottak Franciaországnak. Hány magyar család sínylődött? Akik sosem ártottak Franciaországnak. Hány magyar vesztette el otthonát, földjét, megélhetését, akik sosem ártottak Franciaországnak. Hány magyar vesztette el hazáját, akik sosem ártottak Franciaországnak. Hány magyar nő lett özveggyé, akik sosem ártottak Franciaországnak. Hány magyar szenvedett megvetést, etnikai kiközösítést, bántalmat, akik sosem ártottak Franciaországnak. Hány magyart hurcoltak meg, akik sosem ártottak Franciaországnak. Hány magyar gyermek lett árvává, akik sosem ártottak Franciaországnak. Hány magyar lett nincstelen? akik sosem ártottak Franciaországnak. Mindezen felsorolást sokáig sorolhatnám. Jelen és jövőidőben is.
Ezek után csodálkozik ezen Franciaország?:
#289.: "Az oktatási rendszer javításához, jobb kórházi ellátáshoz szerintem nem kell új föld, bár javíts ki, ha tévedek."
Tévedsz, úgyhogy ki is javítalak. Szerinted egy ország gazdasági erejét mi adja, ha nem a területe és az azon lévő emberi-anyagi erőforrások? Minél több és többféle van ilyenből, annál színvonalasabb és jobb életet tud az ország a lakói számára biztosítani - perszr ha a vezetés is jó.
Szerinted ez a mostani Magyarország a maga nyersanyagoktól, tengerparttól, nagy belső piactól megfosztott mivoltában, tele a hazafiság ellen nyekergő ballibekkel, mire képes?
"Szerinted ez a mostani Magyarország a maga nyersanyagoktól, tengerparttól, nagy belső piactól megfosztott mivoltában, tele a hazafiság ellen nyekergő ballibekkel, mire képes?"
Nagyon sokra lenne képes, ha nem egy fasiszta oroszbarát népnyúzó nagynemzethy álkeresztény kormánya lenne, ami szétlopja az ország. Az megvan az agymosott szélsőjobbosoknak, hogy Svájc és Ausztria is kisebb ország mint mi, és mégis egész jól elboldogulnak?
Elolvastam a hozzászólásokat, és az, az érzésem, hogy sokan nem olvasták el figyelmesen amit írtam.
Például valaki azt írta, hogy szerinte nem teljesen magyarok lakta terület volt amit lecsatoltak.
Én sokat utazgattam a környező országokban, de állítom, hogy az van amit írtam. Azaz: Tisztán magyarlakta területeket IS elcsatoltak.
Ezeket a területeket azután betelepítésekkel és erőszakos ráhatással az ottani ország lakóihoz olvasztották be.
Egyszerű lenne, de nem lehet Clemanceaura fogni. Kár is egy személyen gondolkodni. Talán még káros is, komolyan.
Reális jogi-igazságossági alapon kell elérni.
Vannak elemző könyvek és előadások Trianonról, szerintem szánj rá elég időt, hogy figyelmesen elolvasd, meghallgasd őket.
Ráadásul Franciaország Clemanceauval karöltve megsértette az alapvető emberi jogokat. Így a magyarok jogait is, Magyarország jogait is. Mégpedig az ősök területéhez való jogát minden magyarnak, illetve az önrendelkezősi jogot is. az öröklési jogot is.
Franciaország a jelenlegi helyzetben egy bujkáló bűnös. Európa bűnös állama. Próbál nem tudni bűnéről. De Franciaországnak van bűne. Több százezer magyar élet szárad Franciaország lelkén. Vagy több millió. Trianont nem szabad elhallgatni, nem szabad elfeledni. Trianon célja az népirtás volt. Trianon célja az magyarirtás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!