Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Vajon Franciaország tesz-e...

Vajon Franciaország tesz-e lelkiismeret vizsgálatot? Elgondolkodott-e már azon, hogy száz év óta hány magyar halt meg Trianon miatt? A többi lentebb.

Figyelt kérdés

Vajon elgondolkodott-e már azon, hogy hány magyar életet tönkre? Akik sosem ártottak Franciaországnak. Hány magyar hunyt el Trianon miatt? Akik sosem ártottak Franciaországnak. Hány magyar nem született meg? Akik sosem ártottak Franciaországnak. Hány magyar család lett szegény, akik sosem ártottak Franciaországnak. Hány magyar család sínylődött? Akik sosem ártottak Franciaországnak. Hány magyar vesztette el otthonát, földjét, megélhetését, akik sosem ártottak Franciaországnak. Hány magyar vesztette el hazáját, akik sosem ártottak Franciaországnak. Hány magyar nő lett özveggyé, akik sosem ártottak Franciaországnak. Hány magyar szenvedett megvetést, etnikai kiközösítést, bántalmat, akik sosem ártottak Franciaországnak. Hány magyart hurcoltak meg, akik sosem ártottak Franciaországnak. Hány magyar gyermek lett árvává, akik sosem ártottak Franciaországnak. Hány magyar lett nincstelen? akik sosem ártottak Franciaországnak. Mindezen felsorolást sokáig sorolhatnám. Jelen és jövőidőben is.

Ezek után csodálkozik ezen Franciaország?:

[link]

#Magyarország #Franciaország #Trianon #magyargyűlölet #magyarellenesség #Clemanceau magyarellenessége #francia rasszizmus
2018. máj. 13. 20:13
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯
 231/302 progizo ***** válasza:
100%

#229.: "Én speciel kifejezetten várom a francia utazásomat."

Ha a Trianon-kastély felé jársz (gondolom egy magyar meglátogatja a szomorú kapcsolatai miatt, ami hazája történelméhez köti), akkor a nevemben is vizeld- vagy köpd le az aláírás helyszínét, meg ha találsz, akkor Clemenceau szobrot is. Utóbbit le is döntheted.

2018. szept. 13. 20:41
 232/302 anonim ***** válasza:
19%

"csak az háborodhat fel Trianonon és teheti szóvá a magyarságot ért igazságtalanságokat, aki tett valamit az összmagyarságért? "

Akkor az eddigi válaszaid alapján neked hallgatnod kellene. Attól, hogy még te azt mondod és gondolod, hogy tetteid jók, ezek nem így vannak.

Revízió, nagyon jól hangzik elméletben, gyakorlatban te hangoztatod bűn nélkül Magyarországon, a határon túliakat meg gyűlölik, megvetik és megverik az ilyenek miatt.

Lehugyozni egy szobrot egy turisták által frekventált helyen. Az arra angolok, németek, lengyelek, amerikaiak és a világ többi része azt fogja gondolni, hogy mennyire bunkók, neveletlenek, tiszteletlenek ezek a magyarok.

Szóval mikor is fogsz az összmagyarságnak segíteni?

2004-ben egy kolozsvári magyar üzen a kettős állampolgárság szavazása kapcsán. Azt írta, ha megszavazzák akkor még jobban gyűlölni fogják őt azért, mert magyar, ha nem szavazzák meg akkor kinevetik. Kettő közül melyik segítség a számára?

2018. szept. 14. 01:16
 233/302 anonim ***** válasza:
0%

"Ami engem illet, már nemegyszer küldtem az elszakított magyaroknak könyveket, számítástechnikai eszközöket. "

Én meg nem egyszer jártam azokon a terülteken és több barátom is van onnan. Most akkor mi vagyok?

2018. szept. 14. 01:17
 234/302 progizo ***** válasza:
100%

#232.: "Revízió, nagyon jól hangzik elméletben, gyakorlatban te hangoztatod bűn nélkül Magyarországon, a határon túliakat meg gyűlölik, megvetik és megverik az ilyenek miatt."

Jó kifogás, de sajnos nincs igazad, egyrészt mert a Kádár-rendszerben is ugyanilyen rútul bántak az elszakított nemzetrészekkel, pedig akkor nem volt a közbeszéd része a revízió, másrészt meg éppazért bántják őket, mert látják, hogy büntetlenül, következmények nélkül megtehetik, és ennek pont az az oka, mert a magyar anyaország nem védi meg őket, nem látják rajtunk, hogy erősek és összetartóak vagyunk, mint a két világháború között.

"Revízió, nagyon jól hangzik elméletben, gyakorlatban te hangoztatod bűn nélkül Magyarországon"

Még jó, hogy nem tartunk ott, hogy Magyarországon bűn a revízióról beszélni! Mit képzelsz te magadról??? Még büntetnéd is a hazafiságot, mikor sokkal több és erősebb megnyilvánulására volna szükség?

2018. szept. 14. 10:22
 235/302 progizo ***** válasza:
100%

#233.: "Én meg nem egyszer jártam azokon a terülteken és több barátom is van onnan. Most akkor mi vagyok?"

Képzeld, nekem is van székelyföldi barátom, kettő is.

Hogy mi vagy? nem írom le, mert a csúnya szavak tiltottak a GYK-n. Maradjunk annyiban, hogy egy buta, félős kis okoskodó.

2018. szept. 14. 10:24
 236/302 progizo ***** válasza:
100%

#224.: - "A horvát állam magva a mai Boszniában volt, és csak a török hódítás hatására tolódott északra, a mostani elhelyezkedésére.

- Ezt hol olvastad engem is érdekelne. Már csak azért is, mert érdekelne, hogyan illik bele a történetbe Könyves Kálmán."

Nemes egyszerűséggel "Történelem" a keményfedeles könyvsorozat címe. Abban az is olvasható, hogy pl. a szlovákok az Észak-magyarországi csehekből és lengyelekből alakultak ki a 18. sz. végén.

Egyébként így néz ki az egyik kötete, talán így ismerősebb:

[link]

De javaslom a témához ennek a térképnek is az átnézését: [link]

2018. szept. 14. 10:35
 237/302 anonim ***** válasza:
0%

"Még jó, hogy nem tartunk ott, hogy Magyarországon bűn a revízióról beszélni! Mit képzelsz te magadról??? Még büntetnéd is a hazafiságot, mikor sokkal több és erősebb megnyilvánulására volna szükség?"

Tudod, hanem ragadnál ki mondat részeket, hanem nagy egészben tudnád értelmezni a szöveget, akkor nem tennél fel ennyire hülye kérdéseket. Majd, ha újra olvastad és sikerült értelmezned, hogy mi a bűn és bűntelenség a határon innen és túl akkor szólj.

A térképek nem bizonyítottak, hivatalosan nincsen egységesen elfogadott és megdönthetetlen bizonyíték a terület és államhatárok pontos helyét illetően, még magyarok részéről sem egységes az álláspont, mivel csak feltételezni lehet.

Te szerintem ne is fecséreljünk több időt, az ilyen kis jelentéttel bíró regionális hatalmakra, mikor újra építhetjük Franciaországot, vissza szerezhetjük a jogtalanul elvett terülteket, ideje a Frank Birodalom visszaállítása majd azt követően visszaszerezni mindent, ami egykoron a Bourbon-ház uralma állt.

"Amour Sacré de la Patrie

Conduis, soutiens nos braves vengeurs."

2018. szept. 14. 11:32
 238/302 anonim ***** válasza:
19%

Valójában a Diadalív érdekel a legjobban, és mivel nem vagyok egy igénytelen állat, aki szégyent hozna a hazájára, nem köpködök műemlékeket.

Kérdező, talán te azt hiszed, hogy harcolsz (XD, persze, mert nem veszel Danone-t, mi szoktunk venni pl) de épp az ellenkezőjét teszed.

Itt van Magyarország, segíts itt! Itt is megtehetéd azt, amit másoknak megteszel.

A hozzád hasonlók miatt tervezem gimnázium után külföldön az életem. Jártam több külföldi országokban, és ott az emberek nem egymást fújták, hanem felvirágoztatták az országukat, akár a semmiből.

A Trianon előtti terület visszaállítása pedig pont olyan, mint a Bizánci vagy Frank birodalmat akarnád visszahozni.

2018. szept. 14. 14:43
 239/302 progizo ***** válasza:
82%

#238.: "A Trianon előtti terület visszaállítása pedig pont olyan, mint a Bizánci vagy Frank birodalmat akarnád visszahozni."

Ezt nem te fogod eldönteni, hanem majd a kishitű defetistáktól megszabadult magyar nép, amely elég öntudatos lesz, hogy ki merjen állni az igazságért.

Jobb is, hogy külföldre mész majd; ez is része a tisztulás folyamatának.

2018. szept. 14. 14:50
 240/302 anonim ***** válasza:
55%

238

Azért arra jó lesz vigyázni, hogy a "több külföldi országok"-ban legyen Danone, ugye.

2018. szept. 14. 14:55
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!