Vajon Franciaország tesz-e lelkiismeret vizsgálatot? Elgondolkodott-e már azon, hogy száz év óta hány magyar halt meg Trianon miatt? A többi lentebb.
Vajon elgondolkodott-e már azon, hogy hány magyar életet tönkre? Akik sosem ártottak Franciaországnak. Hány magyar hunyt el Trianon miatt? Akik sosem ártottak Franciaországnak. Hány magyar nem született meg? Akik sosem ártottak Franciaországnak. Hány magyar család lett szegény, akik sosem ártottak Franciaországnak. Hány magyar család sínylődött? Akik sosem ártottak Franciaországnak. Hány magyar vesztette el otthonát, földjét, megélhetését, akik sosem ártottak Franciaországnak. Hány magyar vesztette el hazáját, akik sosem ártottak Franciaországnak. Hány magyar nő lett özveggyé, akik sosem ártottak Franciaországnak. Hány magyar szenvedett megvetést, etnikai kiközösítést, bántalmat, akik sosem ártottak Franciaországnak. Hány magyart hurcoltak meg, akik sosem ártottak Franciaországnak. Hány magyar gyermek lett árvává, akik sosem ártottak Franciaországnak. Hány magyar lett nincstelen? akik sosem ártottak Franciaországnak. Mindezen felsorolást sokáig sorolhatnám. Jelen és jövőidőben is.
Ezek után csodálkozik ezen Franciaország?:
"A Trianon előtti terület visszaállítása pedig pont olyan, mint a Bizánci vagy Frank birodalmat akarnád visszahozni."
Nagyon helyes, én támogatom a Frank Birodalom visszaállítását. Éljen Emmanuel Macron a mi bölcs vezérünk! Vive la République, vive la France ! En Marche!
"Ezt nem te fogod eldönteni, hanem majd a kishitű defetistáktól megszabadult magyar nép, amely elég öntudatos lesz, hogy ki merjen állni az igazságért."
Na látod ez is csak nézőpont kérdése, szerintem a magyar népnek meg a magadfajtáktól kellene megszabadulni, hogy végre igazán a fejlődés útjára lépjen.
#242.: akkor hát kezdj hozzá a magamfajtáktól való megszabadításához, s lássuk hová fog fejlődni a magyar nép.
Lefogadom, valami visszafejlődés vagy elkorcsosulás lesz az eredménye.
Kérdező, ne aggódj, örömmel elmegyek. :) Ahogyan hozzám hasonlóan sok tehetséges fiatal és munkavállaló, így a nagy buzgóságoddal itt maradhatsz a cigányokkal és egy maroknyi értelmes emberrel, na meg a magadfajtákkal.
Sok sikert a felvirágoztatáshoz!
Én addig majd a ír lakásomban eszek egy finom kis Danone-t. ;)
"akkor hát kezdj hozzá a magamfajtáktól való megszabadításához, s lássuk hová fog fejlődni a magyar nép.
Lefogadom, valami visszafejlődés vagy elkorcsosulás lesz az eredménye."
Hát ha az lesz akkor így jártunk, viszont amíg nem annyira elkorcsosultak, mint te addig szerintem nem lesz itt gond.
" ha ennyire imádod őket, akkor menj az összes franciával együtt a francba, és éltessétek ott Macront, a köztársaságot meg amit akartok."
Hát sajnos nincs kedvem sehova sem menni. Majd Franciaország jön el hozzánk :)
"Kérdező, ne aggódj, örömmel elmegyek. :) Ahogyan hozzám hasonlóan sok tehetséges fiatal és munkavállaló, így a nagy buzgóságoddal itt maradhatsz a cigányokkal és egy maroknyi értelmes emberrel, na meg a magadfajtákkal.
Sok sikert a felvirágoztatáshoz!
Én addig majd a ír lakásomban eszek egy finom kis Danone-t. ;)"
Nem vagyok táplákozási tanácsadó. Azt eszel, amit akarsz. De azt látom, hogy lehet, hogy nem kevesett ehettél ehettél a kedvenc joghurtodból...
Menj Írországba. Lehetsz ott kecske pásztor is. Érezd jól magadat. Ha úgyérzed, hogy hiányzik Magyarország, akkor javaslom a Wizzair-t. Olcsó.
Majd elválik, hogy a sok tehetséges hogy fog járni hosszabb távon. Senki nem mondta nekik, hogy menjenek el. Van munka Magyarországon is.
""A Trianon előtti terület visszaállítása pedig pont olyan, mint a Bizánci vagy Frank birodalmat akarnád visszahozni.""
Nem olyan. Magyarország esetében területrablásról van szó.,Persze lehet, hogy a te erkölcsi értékrendednek nem okoz fennakadást a rablás, a tolvajlás, mint ahogy a franciáknak sem okozott hasonló lelkiismereti problámát a gyarmatok kirablása. Viva la france, avagy éljen a francia rablóbirodalom. Éljenek a francia bűnözők!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!