Attól függ, mit akarsz csinálni. Ha egy itthoni külföldi tulajdonban lévő cégnél akarsz dolgozni, a német, mert a elég sok ez közül német vagy osztrák gyökerű.
2018. márc. 25. 11:34
3/20 anonim válasza:
Attól függ, hol élsz...
Összességében több ember van, akinek orosz az anyanyelve, viszont a német nyelvet többen beszélik, több helyen megértik.
2018. márc. 25. 11:38
4/20 anonim válasza:
Az optimisták németül vagy angolul tanulnak, a pesszimisták oroszul, a realisták lőni...
2018. márc. 25. 11:47
5/20 anonim válasza:
Egyértelműen az orosz. Nekünk az oroszok testvéreink és a természetes szövetségeseink szemben, a hanyatló nyugattal. A német nyelv egyébként is kihalóban van, a Németország helyén létrejött Germarábia hivatalos nyelve a muszlim és az afrikai nyelv.
2018. márc. 25. 11:49
6/20 anonim válasza:
'Nekünk az oroszok testvéreink és a természetes szövetségeseink szemben, a hanyatló nyugattal.'
Akkor gondolom, bizonyítani is tudod eme hihetetlen állítást.
2018. márc. 25. 17:37
7/20 anonim válasza:
Ha magyarországon szeretnél dolgozni mindenképpen a német!!!!
2018. márc. 26. 08:50
8/20 anonim válasza:
szerintem a ketto egyutt a tuti, en nemetul es oroszul is tudok. plusz melle angolul, az a biztos. de talan inkabb a nemet, mondjuk az orosz tolmacsok tuti tobbet keresnek...
2018. márc. 26. 19:39
9/20 anonim válasza:
" Egyértelműen az orosz. Nekünk az oroszok testvéreink és a természetes szövetségeseink szemben, a hanyatló nyugattal. A német nyelv egyébként is kihalóban van, a Németország helyén létrejött Germarábia hivatalos nyelve a muszlim és az afrikai nyelv."
Nem értem, miért pontoztátok le, a humor nagyon hasznos dolog, csak ne alakuljon párttá, és ne induljon a választáson.
2018. márc. 27. 19:22
10/20 anonim válasza:
'Nem értem, miért pontoztátok le, a humor nagyon hasznos dolog,'
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!