Mi lesz 15 év múlva a migránsbefogadó országokban, mint Németország, Franciaország, Svédország, meg a többi befogadó?

,,Azt próbálod megmagyarázni hogy a Bécsieknek amúgy nincs semmi gondjuk a migráció miatt növekedő bűnözéssel"
Digo te most ennyire bepörögtél vagy nem bírod értelmezni az írásomat. Azt írtam le, hogy tuti vannak nem bécsi lájkolói az újság facebook oldalának meg, ha FBn volt a szavazás tuti szavazhattak mások is és ezzel próbálják támadni, amit írtál. Honnan a fenéből jött neked az, hogy egész Bécsnek nincs problémája a menekültekkel, stb. Ne csináld már, ne akarj már lemnenni Pozitív szintjére, értelmesebbnek tartalak téged annál.

"50# jobbra szavaztak, ott ahol mindig balos kormány volt."
De ne a szélsőjobbra. Azért az nagy különbség. A jelenlegi jobboldali kormánypárt nem migránsozik és gyűlölködik. A bevándorlást szigoríthatja legfeljebb.

" Hiába pontozzák le, itt az egyetlen, aki hitelesen, adatokkal alátámaszva képviseli az álláspontját, az Digo.
A többiek erőlködve próbálják a valóságot meghazudtolni."
Igen. Az egyik kedvenc kamionosom videóját követik a youtube-n papíron 76ezren. Ebből ki tudja mennyi nézi is valójában mindet. Most ne mond nekem azt, hogy van egy helyi lap, aminek a facebookon van 170ezer követője, abból 69% igennel szavazott. Bécs lakosságának 9,5%-a kb ez a 170ezer ember. Abból igennel szavazott 69%. 117ezer ember. A bécsi lakosság, kb 1.8 millióból. 6,5 %. Váó micsoda eredmény :D Azt még bele se vettük, aki esetleg nem is Bécsben él azt úgy szavaz. Vagy aki szintén külföldi, és azt sem, hogy ki hányszor szavazott. Ez neked egy hiteles mérés? :D

"41# ne égesd már magad! Belinkelt egy helyi lapot, ami Bécs egyik legpopulárisabb újságja. Erre azzal jössz hogy "Nem is szavaztak sokan, meg amúgy nem is Bécsiek szavaztak". Ez rohadt izzadtságszagú. "
Hiába legpopulárisabb lapja életem. Mitől hiteles ez a mérés? és még mindig azt várom hányan szavaztak, továbbá lehetett-e többször szavazni. Mert erre még mindig nem kaptam választ, csak jöttök itt a süket dumával, hogy így népszerű, úgy népszerű, meg külditek a képet.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!