Mi lesz 15 év múlva a migránsbefogadó országokban, mint Németország, Franciaország, Svédország, meg a többi befogadó?
Figyelt kérdés
Ki hogy látja?2018. márc. 11. 21:29
131/133 anonim válasza:
Mondtam már hogy a feleségem tanár. Olyan iskolában tanított ahova 99%-ban cigányok jártak, így van némi rálátásom. Valóban vannak kezdeményezések, de sok csak látszatintézkedés és sok esetben csak a szavazatszerzés a cél. A szegénységre pedig nem lehet indok a gyerekek elvételére. Az állam feladata a szegénység megszüntetése. Nettó hülyeség hogy a cigányok szegénységben, egy putriban akarnának élni. Hiába ismételgeted amúgy, attól nem lesz jobb. Sőt, minél tovább halogatod annál nehezebb lesz megoldanod.
132/133 anonim válasza:
Hát nekem azzal van tapasztalatom a német gyárban, ahová roma származásuak is jönnek, hogy sokkal jobban alkalmazkodnak a helyzethez, emberekhez, előbb tanulnak meg bármit (akár németül makogni), mint a magyarok... tetszik vagy sem, de ez tény. jó pár magyar kollégám kijelentette, hogy esze ágában sincs németül tanulni... állandóan tolmácsolni kell nekik. a cigányhoz nem kell. abszolut nem vagyok romapárti, de ez így van. szóval ha komoly dologról van szó itt, akkor ők jobban és gyorsabban alkalmazkodnak.
133/133 A kérdező kommentje:
Nem véletlenül mondják, hogy a cigány ha adna magára...sokukból bármi lehetne. Jó, nem az USA elnöke, de sok minden. Nem az eszükkel lenne a probléma. Nem tudom a nevét annak a cigány kislánynak, rég olvastam a cikket, de a sztorira igen. A szülei csak annyiban segítették, hogy nem akadályozták. Az osztályfőnöke szerint nem tudna leérettségizni...ehhez képest biológusként doktorált 15 év múlva. Soha ne higgy a látszatnak. Ma a zebrán átment előttem egy nő, a kezében két szatyorral. A vállát pedig egy nagydarab pasi fogta. Na - gondoltam - te is meg vagy áldva ezzel a pasassal! Pár métert előre araszoltam, megint elakadtam, egy pillanatra visszatekintettem. A pasi elvette a nagyobb szatyrot a nő kezéből. Ekkor jöttem rá, mekkora balfácán voltam. A pasi vak volt, a nő csak elvette tőle a szatyrot, ameddig a pasit átvezette a zebrán, meg a villamos sinen. Mikor átértek a férfi visszavette tőle a nehezebb szatyrot, egymásba karoltak és mentek tovább. Tehát a summa: soha ne higgy a látszatnak. Cigányoknál se! Akárcsak a fehérek, feketék, vörösek, sárgák között vannak rendes emberek és bűnözők.
2018. márc. 13. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!