Mi lesz 15 év múlva a migránsbefogadó országokban, mint Németország, Franciaország, Svédország, meg a többi befogadó?
Digo, ne fáradj.
Össze-vissza hazudoznak. A francia lakosság messze nem 70% muszlim, mint a börtönökben.
Ezzel részemről a dolgot le is zártam. Nem vitatkozok 10 évesékkel, akik nem tudnak sem érvelni, sem alátámasztani az állításaikat.
További szép napot.
103#, tehát most meg elismered hogy mindenhol a nem őslakos populáció van felülreprezentálva a börtönökben!
😂😂😂😂😂
Na, nekem tényleg van jobb dolgom is!
103#, mire következtet?? Arra hogy nincs túl sok eszed.
Az egész vita arról szólt hogy szerinted nincs gond a migránsokkal, most meg előállsz hogy amúgy jóval többen bűnözők köztük mint a lakosságból arányos lenne!
És te vitatkozol egy nyilvánvaló dolgon 100 hsz-en keresztül! Digo kb mindenben megcáfolt, felmosta veled a padlót, olvasd már vissza!
"És te vitatkozol egy nyilvánvaló dolgon 100 hsz-en keresztül! Digo kb mindenben megcáfolt, felmosta veled a padlót, olvasd már vissza!"
Aha. Digo migránsként fikázza Ausztriát hogy milyen rossz ott a migránsok miatt de esze ágában sincs hazajönni :) Általánosít, és nem tud semmi kézzelfoghatót felmutatni. Multkor belinkelt egy olyan hírt hogy Japánban nincsenek muszlimok mert nem engedik be az országba. Kb fél percbe tel megkeresnem a neten és kiderült hogy kamu az egész. Ennyi az agyhalott rasszistákról.
108#, elmondom akkor én miről van szó, de próbálj koncentrálni.
Vegyük pl Norvégiát.
A lakosság 93% norvég.
A legnagyobb kisebbségek a svéd, dán, volt jugoszláv, britt, amerikai, német.
Ezek után jönnek az arab, muszlim országokból: iraki, paki, szomáliai. Mind kb 0.2-0.1% arányban.
Mégis rohadtul nem ilyen arányban vannak börtönben, hanem jóval többen, 30% az arányuk.
Ezek tények, semmi köze a rasszizmushoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!