Mi lesz 15 év múlva a migránsbefogadó országokban, mint Németország, Franciaország, Svédország, meg a többi befogadó?
26# engem nem erőszakoltak meg. De nem olyan rég az ablakból hallgattam végig egy késelést, 1 halott volt.
Vagy amikor a már kiutasított afrikai vascsővel vert agyon egy pont arra járó random nőt az utcán tőlünk 2 sarokra:
De sorolhatnám még, szúrtak halálra afgánok a hozzánk közel eső metrónál egy srácot, mert meg akarta akadályozni hogy megerőszakoljanak egy lányt.
Ezek csak itt a környéken, pedig nem a legdurvább része Bécsbek. Persze, gondolom ezeket is én találom ki, ugye?
Ha már ennyire hiteles nem voltál, felraktál egy lobogó csöcsökkel teli oldalra egy képet. Ezen az oldalon hol látom mennyien szavaztak?
31# "mert nem mindegy, hogy 2 millió állampolgárból lett valami 69%, vagy 130 olvasóból..."
170 ezren követik a facebookon a lapot, ahol a szavazás volt. Akkor szerinted 130-an szavaztak? 😀😀😀
"Persze, gondolom ezeket is én találom ki, ugye?"
Senki nem mondta, hogy kitalálod. De ne add már elő - migráns létedre - hogy Bécs egy élhetetlen város lett, xarabb, mint Budapest és a Lázár videó mekkora igazság...ugyanmár. Budapest még vagy 20 évig nem fogja elérni Bécs gazdasági szintjét...
"170 ezren követik a facebookon a lapot, ahol a szavazás volt. Akkor szerinted 130-an szavaztak? "
Az, hogy mennyien követik a lapot nem jelenti azt, hogy mindenki szavazott, ugye? Mondom ne égesd már magad. Kit érdekel, nem a facebookról írtam, hanem mond el, hol látom pontosan mennyien szavaztak az általam linkelt weboldalon.
37#, mivel nem szerepel ilyen adat az álltalad linkelt oldalon nem tudom leolvasni, ugye?
De az oldal követői számából nyilván nem 130 szavazó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!