Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Milyen a reális határrevízió ma?

Milyen a reális határrevízió ma?

Figyelt kérdés
Milyen határokat lehet reálisan kialakítani etnikai indokkal? Mi a fellelhető legfrissebb térkép, amelyen jól látszik, milyen reális igényeink lehetnek. A 64 vármegye nyilvánvalóan önámítás.
2010. jún. 4. 10:09
 71/91 anonim ***** válasza:
100%

"remek ugyan ezt én is írhatnám"

Én ezt írtam:

"Szerintem pedig éppen elegendő lenne, mivel a többi részen nem nagyon élnek magyarok. Ha a képen lévő zöld részeket visszacsatolnánk, szerintem mindenki jól járna, hozzánk visszajönnének a magyar testvéreink, Délvidékről, Felvidékről, és a többi helyről eltűnnének a kisebbségek, tehát azok az országok is jól járnának. Nem kéne foglalkozni a rebellis magyarokkal. A zöld részeket talán még tárgyalással is vissza lehetne szerezni. Viszont azt nem értem, hogy Horvátországot, vagy fél romániát minek kellene visszaszerezni... 10 millió kisebbséget? Hülyeség... a magyarlakta területek visszacsatolása viszont nagyon jó ötlet lenne."

[link]

Elmondanád mi benne a nevetséges?

2010. jún. 4. 12:47
 72/91 anonim ***** válasza:
76%
Tényleg hogyha megindoklod észérvekkel, hogy miért kéne nekünk Horvátország ahol 16000 magyar él? Vagy minek kéne nekünk Románia 2/3 része, ahol több millió román, és oláh cigány él? Kíváncsian várom a válaszod.
2010. jún. 4. 12:50
 73/91 anonim ***** válasza:
6%

"Elmondanád mi benne a nevetséges?"

egyenlőre amit eddig írtál semmi

Oroszország a Grúz háború idején is nagyon megfontolt volt

benyomult Grúzia egy részébe elsöpörtek mindent

és lám csak Dél Oszétiát és Abháziát "csatolták vissza"

idéző jelben mert nem hivatalos

de látszik egy gyors előre nyomulás és egy kellően erős hadsereg és még a T72 vel és T90 el (ez modern) is meg lehet nyerni a háborút

gyors előrenyomulás szétzúzva ha hadsereg gerincét

és vissza

mire a Nyugat észbe kapott volna a fegyverek elcsendesedtek

pedig egész Grúzia Orosz volt ill Szovjet

2010. jún. 4. 12:52
 74/91 anonim ***** válasza:
80%

Ismét mutatok egy képet... 1880-as népszámlálás, etnikai térkép. A rózsaszín mutatja a magyarlakta területeket Nagy-Magyarországon.

[link]

Ismét kérdem, minek a többi? Hogy lázadozzon a 10milliós kisebbség (horvátok, szerbek, románok, tótok)?

Nem lenne elég a rózsaszín?

2010. jún. 4. 12:53
 75/91 anonim ***** válasza:
75%

"Tényleg hogyha megindoklod észérvekkel, hogy miért kéne nekünk Horvátország ahol 16000 magyar él? Vagy minek kéne nekünk Románia 2/3 része, ahol több millió román, és oláh cigány él? Kíváncsian várom a válaszod."

Horváth o a tenger part miatt kéne

de elismerem az érveidet...

neked legalább vannak nem mint a 39 nek

(remélem nem te vagy az csak más felhasz. névvel)

2010. jún. 4. 12:54
 76/91 anonim ***** válasza:
8%

"Ismét kérdem, minek a többi? Hogy lázadozzon a 10milliós kisebbség (horvátok, szerbek, románok, tótok)?

Nem lenne elég a rózsaszín?"

első körben

és utána be lehetne vetni az izraeli módszert :)

2010. jún. 4. 12:55
 77/91 anonim ***** válasza:
61%
Ne gyárts magadnak összeesküvés elméleteket... a 39-el én is szoktam vitatkozni.
2010. jún. 4. 12:56
 78/91 anonim ***** válasza:
22%

"első körben

és utána be lehetne vetni az izraeli módszert :)"

Én nem akarok izraelre hasonlítani már megbocsáss... nem különböznénk tőlük, ha bevetnénk az undorító módszereiket.

2010. jún. 4. 12:57
 79/91 anonim ***** válasza:
40%

"Én nem akarok izraelre hasonlítani már megbocsáss... nem különböznénk tőlük, ha bevetnénk az undorító módszereiket."

bizony nem...

2010. jún. 4. 12:58
 80/91 anonim ***** válasza:
35%

de nem véletlen mondtam Izrelt...

van lobbija ami nagyon nagy előny így legitimálja azt amit tesz

2010. jún. 4. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!