Milyen a reális határrevízió ma?
amúgy meg úgy könnyű elrománosítani egy területet hogy román fennhatóság alatt van...
ha magyar fennhatóság alatt lenne akkor könnyebb is lenne vissza magyarosítani
"Mi a véleményetek róla?"
az lenne a minimumnak a minimumja
81
Akkor előveszem a gyógypedagógus énemet.
Van egy ország, 10 milliós lakossággal. Ez az ország úgy dönt, hogy visszafoglalja a korábban, egy háború miatt elvesztett területeit. Ön szerint meddig húzza ez az ország, hogy ha
1: A környező, a területéből részesedő országok letámadják.
2: Kizárják az EU-ból, és a NATO is megtámadja, mint agresszort
3: Nemzetközi blokádot hírdetnek ellene.
Válaszát indokolja.
"az lenne a minimumnak a minimumja"
Szerintem pedig éppen elegendő lenne, mivel a többi részen nem nagyon élnek magyarok. Ha a képen lévő zöld részeket visszacsatolnánk, szerintem mindenki jól járna, hozzánk visszajönnének a magyar testvéreink, Délvidékről, Felvidékről, és a többi helyről eltűnnének a kisebbségek, tehát azok az országok is jól járnának. Nem kéne foglalkozni a rebellis magyarokkal. A zöld részeket talán még tárgyalással is vissza lehetne szerezni. Viszont azt nem értem, hogy Horvátországot, vagy fél romániát minek kellene visszaszerezni... 10 millió kisebbséget? Hülyeség... a magyarlakta területek visszacsatolása viszont nagyon jó ötlet lenne.
"méééér mekkora?
"de azért közel sem akkora, mint amit manapság hirdetnek"
mit hirdetnek manapság?
jóformán semmit "
Ma lassan már mást sem hallasz, minthogy a gonosz nemzetiségek elvették Magyarország területeit. Méghozzá teljesen jogtalanul,mert igaz, hogy ők is ott éltek, de miért ne akarna egy olyan terület, ahol 95%-ban pl. szlovákok élnek, Magyarországhoz tartozni, mikor az olyan jó? Bár nincsenek meg azok a jogaik, amik nekünk magyaroknak, dehát Istenem, ez van.
Ma úgy állítják be a Trianont, mintha csak színmagyar területeket vettek volna el tőlünk, hogy teljesen idegen népeknek adjuk oda őket.
"BOCSÁNAT HOGY FÉLREGÉPELTEM 2 SZÓT"
Nem két szót gépeltél félre, hanem egyáltalán nem használod az olyan alapvető nyelvtani szabályokat, minthogy a mondatot nagybetűvel kezdjük,nem használsz vesszőt, pontot, kérdőjelet, felkiáltójelet, nem központozol, csak nyomod a szöveged, ahogy jön. Hol vannak a szép magyar nyelv alapkövetelményei?
Bár, a stílusod alapján még kamasz vagy, de húsznál biztos nem több. Úgyhogy, ha nem akarsz nevetségesnek tűnni - mert annak látszol - akkor vegyél erőt magadon, és nézd meg, hogy milyen karaktereket rejt a billentyűzeted, és legközelebb, ha a magyarságoddal büszkélkedsz, legalább nyelvtanilag helyesen tedd.
A nyelvünk megérdemel annyit, hogy tisztességesen használd, bár úgy tűnik, te nem így gondolod...
"39%"
Nato meg az EU az ön aduásza?
vagy megérti a kedves nyugat vagy nem...
egy villám gyors háborúba kéne bonyolódni hogy ne nagyon tudjanak reagálni
csak egy esély lenne
mire észbe kapnának már lecsitulnának a harcok
és jönne a hónapokig tartó egyezkedés
ha elhúzódna akkor tudnak mozgósítani és elvesztünk
ja és kellenek szövetségesek akik elismernének minket és a harcot az enszben
Oroszország jó volna
neki van vétó joga
ehhez kéne egy hadsereg és egy gazdaság
mivel egyik sincs nem holnap lesz sajnos a revízió
"Ma lassan már mást sem hallasz, minthogy a gonosz nemzetiségek elvették Magyarország területeit."
mert ez volt
12:29
Én abszolút egyetértek veled. Azokat a magyar részeket nagyon jó lenne visszacsatolni, de a többit nem, hiszen ott egyáltalán nem magyarok élnek.
Ez kb. olyan lenne, mintha Ausztria kitalálná, hogy visszacsatol minket magához...
" 81 nagyon naiv vagy... sok mindenben egyet értek veled, de ez nevetséges amit leírsz. Szerintem nagyon fiatal és tájékozatlan lehetsz."
remek ugyan ezt én is írhatnám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!