Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Milyen a reális határrevízió ma?

Milyen a reális határrevízió ma?

Figyelt kérdés
Milyen határokat lehet reálisan kialakítani etnikai indokkal? Mi a fellelhető legfrissebb térkép, amelyen jól látszik, milyen reális igényeink lehetnek. A 64 vármegye nyilvánvalóan önámítás.
2010. jún. 4. 10:09
 11/91 anonim ***** válasza:
33%

"te hogy készülsz rá? én már tegnap készültem 20 percet de nagyon elfáradtam:("

mert hülye vagy b+

2010. jún. 4. 10:25
 12/91 anonim ***** válasza:
36%
mindent vissza
2010. jún. 4. 10:31
 13/91 anonim ***** válasza:
50%

72

Lassan mondom, hogy te is megértsd.

Senki sem fog háborúzni azért, hogy visszaszerezzünk olyan területeket, amik gazdasáilag nem fontosak. Senki. Ha ennyire kemény gyerek vagy, lépj be a légióba.

2010. jún. 4. 10:35
 14/91 anonim ***** válasza:
70%

10.24. Nem kötelessége senkinek ,akit bánt a 90 évvel ezelőtti igazságtalanság. Az viszont igen,hogy használja az eszét. Ma már lehetetlen a határrevizíó,nemcsak az esetleges háború miatt. Az elcsatolt területeken nincs olyan település ma már,ahol CSAK magyarok laknak. Legfeljebb Erdély eldugott falvaiban,messze a határtól. Mit kezdenénk a más nemzetiségűekkel? Vagy ha a határmenti településeket visszacsatolnák,akkor azok a magyarok,akik ebbe nem estek bele,hogy éreznék magukat?

Nem kell ábrándozni megvalósíthatatlan,és értelmetlen dolgokon. Autonómia kellene,mert annak lenne értelme.

Felkéne nőnötök végre.

2010. jún. 4. 10:42
 15/91 anonim ***** válasza:
17%
Lassan mondom, hogy a 39%-os is megértse, nem mindenki olyan idegen a nemzettudattól, mint te :D Erős nemzeti kormánnyal valamiféle etnikai revízióra számíthatunk, de nagyon nem most. De az autonómiára még nagyobb esély van, de minden megfelelő politika függvénye. Bennem felébredt a bizalom, ugyanis már külföldön is harcol egy nem magyar, hogy Trianon nagyon igazságtalan volt, és ez így nem helyes. Legyen belőle több ilyen, és máris nem olyan kicsi az esély.
2010. jún. 4. 10:45
 16/91 anonim ***** válasza:
57%

79

Sőt, a pápa is felállított egy bizottságot :D

Ne legyünk komolytalanok. Nem lesz itt semmiféle revízió.

2010. jún. 4. 10:51
 17/91 anonim ***** válasza:
74%

"Mindent vissza"

Ez a leghülyébb hozzáállás. Az ilyenek nem ismerik sem a magyar történelmet, sem a demográfiát, semmit nem tudnak a társadalomismeretről, etnikumokról - meg úgy alapvetően hülyék, akik csak a mellüket verik valamiért, amit bemeséltek maguknak.

Egyrészt bizonyos területeken már századokkal ezelőtt sem magyarok éltek, úgyhogy azok annyira magyar területek, mint amennyire most szlovák Magyarország felső határa...

Mára pedig egyre több helyen vannak többségben a különböző nemzetiségek. Igen, szomorú, hogy a történelmi Magyarországot ma már nem nevezhetjük hozzánk tartozónak, de egy mai román ember Romániát az Ő saját hazájának tartja. És arra érvelni, hogy egy ideig a miénk volt Erdély, értelmetlen. Mert igen, a miénk volt, de az ma már hol érdekel egy románt?

Lássuk be, ő született oda, ő dolgozik ott, az ő adójából tartják fenn az országot, úgyhogy több joga van a hazájának tekinteni, mint nekem csak azért, mert magyar vagyok, és egykor ott éltek valamilyen őseim, akiket még csak nem is ismerek.

Szeretek magyar lenni, büszke vagyok rá, mert gyönyörű a kultúránk. Támogatnám, hogy a mai is magyar területeket visszacsatolják, de a többit nem. Akkor mi ugyanazt csinálnák most, amit velünk tettek 90 éve, mi sem lennénk jobbak a Trianonnál.

A nagy hungarus-tudatban nem szabadna elfelejteni, hogy a román, a szlovák, stb. is EMBER elsősorban, és csak utána valamilyen nemzetiség.

És mi a fontosabb? Hogy emberségesek legyünk, vagy hogy hazafiak?

2010. jún. 4. 10:52
 18/91 anonim ***** válasza:
63%
Utolsó vagyok: le lehet nyugodtan pontozni, gondolom úgyis ezt teszik majd azok, akik nem képesek mások véleményét elfogadni.
2010. jún. 4. 10:52
 19/91 A kérdező kommentje:
A családunknak volt egy 3 szobás háza az 1900-as évek elején. Az orosz államosítás elvette, egy szobát megtarthattunk bérlőként(!). A másik kettőbe idegeneket költöztetett. Kicsit hasonló az ország helyzete is - bár tudom, egyesek azt fogják mondani, hogy az idegenek már előtte is ott laktak. Más: Szovjetúnió, Jugoszlávia, Cshszlovákia felbomlott. Nekik megérte? Miért tekintjük a határokat véglegesnek? Vannak határmenti 90%-os magyar települések. Azokról mi a véleményetek? Ti a törököt és az oroszt is benthagytátok volna - gondolom. Ha nem lépünk, a következő 90 év végleg eltörli a külhoni magyarságot.
2010. jún. 4. 11:00
 20/91 anonim ***** válasza:
52%

Kérdező

Mennyivel lesz nekem jobb, ha hozzánk kerülnek azok a területek? Hány százalék a munkanélküliség? Milyen az ipar? Van e bármiféle, pénztermelésre alkalmas tevékenységük? Hazafias alapon nem vagyok hajlandó éhendögleni. Plusz, nem akarok még pár százezer jobboldali szavazót.

2010. jún. 4. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!