Meddig mehetnek el a népírtók?
Izrael megtámadta a Gázába tartó segélyszállító hajókat.
Mikor ébred már fel a világpolitika?
Ez most rohadtul lényegtleen szerintem, mivel a palesztinok szaporodnak, mint a nyulak, a zsidók meg fogynak.
Előreláthatóan úgyis a palesztinok győznek majd és kiszorítják onnan a zsidajokat. Ha meg a zsidók már eltűntek onnan, még akkor is lesznek harcok, csak akkor már egymás ellen fognak küzdeni az arabok és ugyanilyen véres lesz.
És a világpolitika nem fog felébredni, mert nem akarják, hogy felébredjen.
Az egy dolog hogy ölik a palesztinokat (amit mélységesen elítélek), de segélyszállítmányt szállító hajókat kalóz módjára megtámadni, elfoglalni, ártatlanokat ölni egy csöppet felháborító.
Miért kéne tiszteletben tartani Izrael országhatárait?
A tisztelet egy kölcsönös érzés.
Azok a hajók csak segélyt vittek. Nem értem miért nem engedik be őket a rászorulókhoz?
Semmilyen eszköztől nem riad vissza
A "a szent, a fenséges, a történelem során elszenvedett vélt vagy valós sérelmek által bosszút tápláló" Izrael állam minden megtehet, amit csak akar és a világpolitika mellette áll.
42%
A II. világháború is háború volt
A holokausztra a válaszom, a szavaiddal élve háború az háború.
Ha zsidó szája sír a népirtás miatt, az én szám miért nem sírhat?
Idézet a második linkből:
"Izrael álláspontja szerint a Hamász palesztin radikális mozgalom által irányított Gázai övezetben nincs "humanitárius válsághelyzet", ezért nem indokolt a nemzetközi segélyakció. Arra viszont hajlandóak az izraeli hatóságok, hogy Asdod kikötőjében engedélyezzék a hajók rakományának kirakodását, átnézését, majd ENSZ-járműveken történő továbbítását a Gázai övezetbe."
Meg ha nem volt vaj a fülük mögött, akkor miért támadtak az izraeli kommandósokra... Ahhoz minden joga megvan Izraelnek, hogy a vizeire betérő hajókat ellenőrízze...
42%
Nem értelek.
Most a II. WW miatt szenvednek a palesztinok?
Első vagyok.
Ideje lenne megtanulni, hogy annak van joga, aki erősebb.
Mondom, hogy nyugi, a palesztinok fognak győzni, ne aggódjatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!