Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A liberálisabb országokban...

A liberálisabb országokban miért népszerűsítik ennyire a homoszexualitást?

Figyelt kérdés

Ez a kép Kanada egyik legforgalmasabb aluljárójában készült: [link]

Sok ilyen és ehhez hasonló propagandát erőltetnek nyugaton. Nem vagyok homofób, elfogadom a másságot, de az ilyesmi azért már túlzás szerintem, mert mintha már nem is az elfogadtatás lenne a cél, hanem a népszerűsítés, hogy ez milyen menő dolog, stb. Mintha kicsit átestek volna a ló túlsó oldalára ezzel az eltúlzott meleg propagandával. Így is lassan már a heterók vannak kevesebben, miért jó ezt ennyire népszerűsíteni manapság?

2017. okt. 14. 14:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

# 8

Megnyitottad a honlapot, amit reklámoznak és megnézted a tartalmát?

2017. okt. 14. 21:44
 12/13 anonim ***** válasza:

Igen,szerintem is azért reklámozták kifejezetten melegekkel,hogy jobban felfigyeljenek rá.

Mert a legtöbb heteró azt hiszi,hogy ő úgy sem kap el nemibetegséget.Pedig sokkal többet szexelnek gumi nélkül,mint a melegek.

2017. okt. 15. 01:51
 13/13 anonim ***** válasza:

Unalmas vagy kérdező. Az meg a halálom a "nincs bajom a melegekkel,de" szófordulatot használó emberekkel, akik maguknak sem ismerik be hogy homofóbok.

A kép lehet, hogy egy kelet-európainak fura, de nyugat-európai világvárosokban ezen senki sem akad ki. A kép kifejezetten a biztonságos szex népszerűsítéséről szól.

Amúgy meg a heteroszexualitás "népszerűsítése" zajlik nap, mint nap és érdekes ettől mégsem vagyok heteró, hanem meleg.

Elárulom, hogy a legnagyobb meleg ribik a magát szentéletű, "erkölcsös", "nemzethykereszthény" "jobboldali" heterónak hazudó pasasok közt van. Akik elmennek meleg vagy traviprostihoz és utána az asszonnyal kefél.

2017. okt. 15. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!