A liberálisabb országokban miért népszerűsítik ennyire a homoszexualitást?
Ez a kép Kanada egyik legforgalmasabb aluljárójában készült: [link]
Sok ilyen és ehhez hasonló propagandát erőltetnek nyugaton. Nem vagyok homofób, elfogadom a másságot, de az ilyesmi azért már túlzás szerintem, mert mintha már nem is az elfogadtatás lenne a cél, hanem a népszerűsítés, hogy ez milyen menő dolog, stb. Mintha kicsit átestek volna a ló túlsó oldalára ezzel az eltúlzott meleg propagandával. Így is lassan már a heterók vannak kevesebben, miért jó ezt ennyire népszerűsíteni manapság?
Ezek közül a férfiak közül, idővel mindegyiknek lesz gyermeke.
Mutass nekem olyan homoszexuális embert, akinek ne lett volna később gyereke. (tehát menő lehet az égész számukra, még így fiatal korban)
Amúgy azért mert libsik.. Libsiknél pl amcsiknál, csak a fehér ember lehet rasszista..
Meg ha nézel pl tv n egy dokut vgy filmet ami szinkronizált, és mikor látod h általánosítanak, akkor olyankor azt hiszik, hogy csak amerikaiak nézik a chanelt. közbe rá nem bírnak jönni, h rajtúk kivül létezik ,,xy" ország..
#1 Azért én nem hiszem, hogy az a jellemző, hogy minden homoszexuálisnak lesz gyereke, sőt...
Legfeljebb a biszexeknél tudom ezt elképzelni, de közülük is sokan áttérnek a homo oldalra idővel. Amúgy ez 99%-ban hajlam kérdése szerintem. Akiben benne van a hajlam, hogy vonzódik a saját neméhez, annál úgy is előjön idővel a propaganda nélkül is aki meg nem, az immúnis marad rájuk elvileg... De azért zavaró ez a túlzott reklámozás mégis.
" Így is lassan már a heterók vannak kevesebben"
LOL
Ugyanazért,amiért a heteróknál is kitesznek mindent az ablakba.
Ha jobban megnézed ugyanilyen szexuális jellegű "népszerűsítés" van a heteróknál is,csak az annyira megszokott,hogy már fel sem tűnik neked.
A liberális országokban alapvetően nem kezelik tabuként a szexuális témákat.
Náluk a szex nem ocsmány dolog,hanem természetes.
Miért vagy debil? Ott van egy weboldal címe a plakáton, meddig tartana beírni a böngésződbe és megnézni, miről vab szó, ahelyett hogy nekiállsz képzelődni róla?
Segítek, hogy csak kattintanod kelljen:
A nemi betegségek megelőzésére ad egészségmegőrzési tanácsokat az oldal.
Egyébként megsúgom, hogy nem a "libsik" szoktak jellemzően homoszexuális aktusba bonyolódni, hanem rengeteg népnemzeti nagymagyar jobbos ember is, szépen titokban jól megdurrantja időnként a komáját, vagy eljár meleg/transz prostihoz.
Csak ők képmutató módon, titokban.
Szeretem az ilyen velős állításokat.
Népszerűsítés a cél, persze. Meg lassan kevesebben vannak a heterók, ezt most viccnek szántad? Vagy ennyire nem a valóságban élsz?
Az a baj, hogy ez így nem komolyan vehető, ez csak egy hiszti, hogy "jajmelegekmostmilesz".
# 8
Igen, mert a liberálisok állandóan nyavalyognak, ha heteró beállítottságú szexualitást látnak. Mondjuk 99%-ban mindenből az folyik, nyilván még olyan dolgokból is, amik nem is kapcsolatosak a szexualitással.
Szerintem ezt a reklámot azért helyezték homoszexuális kontextusba, hogy több ember felkapja rá a fejét. Mert egy sima heteró reklámra az emberek nem is figyelnek, mert azt hiszik, hogy valami cipő- vagy rágóreklám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!