Mit tennél, ha te lennél az USA elnöke?
Figyelt kérdés
2017. okt. 2. 17:05
11/21 anonim válasza:
utolsó, látom, nem zavar, hogy a muszlim terrorizmust az amerikai terrorizmus hozta létra, azt meg egy nem muszlim közel-keleti ország és diaszpórája irányítja. ha nem lenne terrorizmus, lenne valami más, mondjuk egy vietnámi háború, amin megszedik magukat a bankárok
12/21 Márics Attila válasza:
Amerikai terrorizmus? Mesélj még.
13/21 anonim válasza:
14/21 anonim válasza:
Betenném a haverokat/család a legjobban fizető helyekre.
15/21 anonim válasza:
12, az utóbbi 10-15 évben Amerika pl. 10 millió embert ölt meg a Közel-Keleten. Az ilyen események előzték meg a muszlim terrorizmust, ezt illene tudni. Régen olyan nem létezett. Vagy ott van az iráni rendszer, az is válaszként jött létre az amerikai elnyomásra.
16/21 anonim válasza:
Azonnal hadat üzennék romániának szlovákiának és szerbiának amig vissza nem állitják az 1914-es határokat. Majd persze hatalmas kártéítést is kellene fizetniük. Ezután Magyarország lenne a legfontosabb szövetségesem minden létező forrásbol támogatnám. Ezután atomot dobnék a zsidokra a kinaikra meg az indiaikra hulljon a férgese..Ja lecumiztatnám Britney Spearst és Christina Auglierát az oválisban persze utána tagadnám az egészet. Majd 4 év után visszavonulnék egy magyar vidéki kastélyba..mondjuk Fertödre..Ja ha a magyarok ugy kérnék pár év mulva nagylelküen vállalnám hogy Kórmányzó legyek, persze örökös Kórmányzó.
17/21 anonim válasza:
16-os mekkora thug life :D
Ha én lennék az elnök.Akkor biztosan változtatnék a bevándorlási feltételeken a normális szakembereket be engedném hogy a kisember is kapjon lehetőséget.Megpróbálnám helyrerakatni az egészségügyet már amennyire a lehetőségek engedik.Legyen béke szivárvány meg minden ilyesmi....haha :D
18/21 anonim válasza:
A 3-as hozzászólásomban a nevető jel az egyesnek szólt, mert viccesnek találtam. Erre valamelyik agyhalott(ak) lenullázta(ák)! Kérdezem én: vajon mi volt ebben annyira zavaró, hogy viccesnek találtam valakinek a hozzászólás át?!
20/21 anonim válasza:
Államositanám a FED-et vagyis megszüntetném a bankár-oligarchia hatalmát,igaz ebbe beletörött Kennedy bicskája is.De ez a 2 dolog lenne a fő célom és befejezném azt a hülye politikát hogy a Demokrácia Bajnokaként megszállom ezt meg azt az államot ami már régi hagyomány az USA-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!