Milyen intézkedésekkel lennél elégedett? Mit tennél ha te ülnél a kormány székében?
Mi kell a magyar embereknek?
-munkahely
-biztonság
-elszámoltatás
Őszinte leszek: fogalmam sincs!
Következésképpen nem is próbáltam elvállalni.
Az, hogy én nem tudom mit lehetne tenni,(nincs hozzá képzettségem, sem rálátásom) a kisebbik baj.
A nagyobb az, hogy azok sem, akiknek ez lenne a dolguk.
Szétnéznék a börtönnek nevezett üdülőtelepeken,leporolnám a bitófát(ha tetszik az eu-nak ha nem)körültekintenék a rózsadombon(tényleg másnak látszik-e az ózdi putri onnan),kisebbségi kérdések azonnali rendezése.Bankok,gyárak stratégiai ágazatok államosítása.Statárium.Kezdetnek ennyi,aki akar marad aki menni akar menjen de vissza jegy az már nincs(nem úgy mint a drágalátós 56-os "magyaroknak" akik sz@rban hagyták az országot,most meg mint hősök tértek ünnepelve haza).
Lehet hogy sokan lepontoznak de ez az én véleményem nem kell vele egyetérteni.
az 1-es válasz nagyon jó, abból relaítve sok pénz befolyna, és sok család jobban élne (kevesebb erőszak, több megmaradt pénz).
a 3-as és a 6-os válasza nagyon jó!
A gazdagoknak meg kell a kedvezmény sajnos, mert náluk a pénz, ők hozzák a munkalehetőségeket. VISZONT! A munkakörülményeket javítani kellene, a 3 műszakot betiltani, fizetésemeléseket kiharcolni, stb.
A vállalkozásokat kellene bátorítani, könnyíteni minden téren! az embereket kell vállalkozásra, a pénz forgatására ösztönözni!
A civil társadalmat kell erősíteni, mely javaslatokat tesz a politika számára.
A diákokat a politikában való részvételre kellene nevelni már kisiskolás kortól kedzve, hogy felelős polgárok legyenek, mert az nagyon sokat számít.
Büszke nemzettudatot kialakítani óvodás kortól kezdve. (ha a nép büszke magára, többet harcol a jogaiért, javaiért).
Minimum 10.000 ft-ra büntetném azt, aki nem megy el szavazni. Ez gyümölcsözőbb lenne hosszú távú szempontból, mint a kisvállalkozások szivatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!