Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen intézkedésekkel lennél...

Milyen intézkedésekkel lennél elégedett? Mit tennél ha te ülnél a kormány székében?

Figyelt kérdés
Sokat kritizálják a kormánypártokat, bárki is van hatalmon. De, mit tennél te a helyükben, ha nincsen pénz semmire sem és minden réteg pénzt akar? Ügyes kérdés tudom, de csak így tudod helyesen látni a parlament helyzetét.
2013. ápr. 3. 19:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
5%
Én nagyon sok mindent át alakítanék de szerintem más is! de nincs kedvem sokat írni ezért csak ennyit írok hogy az alkohol árát nagyon meg emelném! ezt főleg családi okok miatt, rengeteg család az alkohol miatt esik szét, így nagyon meg emelném az árakat vagy alkohol tilalmat vezetnék be. ez társadalmilag sokat segítene
2013. ápr. 3. 19:12
 2/11 anonim ***** válasza:
75%
Azzal lennék elégedett,ha nem a szegényeket adóztatnák állandóan,és nem a gazdagokat támogatnák!
2013. ápr. 3. 19:27
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Mi kell a magyar embereknek?

-munkahely

-biztonság

-elszámoltatás

2013. ápr. 3. 19:29
 4/11 A kérdező kommentje:
Én azt értem, hogy munkát szeretnétek, de nincsen pénz. Miből csináljanak, hogyan?
2013. ápr. 3. 19:51
 5/11 anonim ***** válasza:
82%
abból amit az évek során elloptak, bőven szebbé lehetett volna tenné ezt az országot :D
2013. ápr. 3. 19:55
 6/11 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem ha az állam jobban bele szólna a gazdaságba és rendbe rakná a mezőgazdaságot akkor munka és pénz is lenne és ebből előbb utóbb fejlődne ki minden. de ha rengeteg magyar találmányt ha Magyarországon szabadalmaztatnák az is sok pénzt hozna
2013. ápr. 3. 19:58
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
én vagyok ma 19:58-as az elszámoltatással egyet értek, a rendszer válltás utáni politikusokat és MÁV BKV és egyébb vezetőket rendesen átvilágítanám meg vizsgálnám honnan szedték a pénzt és elvenném minden vagyonát! ebből rengeteg pénz lenne, ennyiből a kommunizmus jobb volt mert akkor csak a párt tagok loptak most meg mindenki
2013. ápr. 3. 20:03
 8/11 doboszoli ***** válasza:
100%

Őszinte leszek: fogalmam sincs!

Következésképpen nem is próbáltam elvállalni.

Az, hogy én nem tudom mit lehetne tenni,(nincs hozzá képzettségem, sem rálátásom) a kisebbik baj.

A nagyobb az, hogy azok sem, akiknek ez lenne a dolguk.

2013. ápr. 3. 20:22
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

Szétnéznék a börtönnek nevezett üdülőtelepeken,leporolnám a bitófát(ha tetszik az eu-nak ha nem)körültekintenék a rózsadombon(tényleg másnak látszik-e az ózdi putri onnan),kisebbségi kérdések azonnali rendezése.Bankok,gyárak stratégiai ágazatok államosítása.Statárium.Kezdetnek ennyi,aki akar marad aki menni akar menjen de vissza jegy az már nincs(nem úgy mint a drágalátós 56-os "magyaroknak" akik sz@rban hagyták az országot,most meg mint hősök tértek ünnepelve haza).

Lehet hogy sokan lepontoznak de ez az én véleményem nem kell vele egyetérteni.

2013. ápr. 3. 21:01
 10/11 anonim ***** válasza:
59%

az 1-es válasz nagyon jó, abból relaítve sok pénz befolyna, és sok család jobban élne (kevesebb erőszak, több megmaradt pénz).

a 3-as és a 6-os válasza nagyon jó!

A gazdagoknak meg kell a kedvezmény sajnos, mert náluk a pénz, ők hozzák a munkalehetőségeket. VISZONT! A munkakörülményeket javítani kellene, a 3 műszakot betiltani, fizetésemeléseket kiharcolni, stb.

A vállalkozásokat kellene bátorítani, könnyíteni minden téren! az embereket kell vállalkozásra, a pénz forgatására ösztönözni!

A civil társadalmat kell erősíteni, mely javaslatokat tesz a politika számára.

A diákokat a politikában való részvételre kellene nevelni már kisiskolás kortól kedzve, hogy felelős polgárok legyenek, mert az nagyon sokat számít.

Büszke nemzettudatot kialakítani óvodás kortól kezdve. (ha a nép büszke magára, többet harcol a jogaiért, javaiért).

Minimum 10.000 ft-ra büntetném azt, aki nem megy el szavazni. Ez gyümölcsözőbb lenne hosszú távú szempontból, mint a kisvállalkozások szivatása.

2013. ápr. 3. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!